به مناسبت هفته دولت:
17 طرح در شهرستان بن کلنگ زنی و افتتاح شد
فرماندار بن گفت: به مناسبت هفته دولت؛ 17 طرح در شهرستان بن کلنگ زنی و افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،کمال اکبریان فرماندار شهرستان بن در گفت و گو با خبرنگار زنگ خبر با بیان اینکه هفته دولت، نمادی از وحدت مردم و دولت به عنوان یکی از افتخارات انقلاب اسلامی است؛ گفت: 17 پروژه در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی شد که از این تعداد، ساختمان بنیاد شهید و امور ایثار گران شهرستان بن و اداره راه و شهرسازی این شهرستان کلنگ زنی و 15 طرح دیگر در حوزه های مختلف افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنگ خبر,وی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی هشت طرح افتتاح گردید؛ آبیاری بارانی، قطره ای و ایجاد استخر ذخیره آب کشاورزی از جمله این طرح ها است.
اکبریان خاطر نشان کرد: افتتاح سد زیرزمینی کشاورزی در یانچشمه به عنوان اولین سد زیر زمینی استان بوده و برای برون رفت شهرستان از خشک سالی راه اندازی شده است.
فرماندار بن گفت: در حوزه راه و شهرسازی نیز دو طرح بهسازی آسفالت محور حیدری و محور پهنا به حیدری افتتاح شده و سه راهی شیخ شبان نیز اصلاح گردید.
اکبریان از افتتاح سه طرح در حوزه منابع طبیعی خبر داد و گفت: سد زیرزمینی یانچشمه، کشت یونجه در قالب اراضی منابع طبیعی در حیدری و بهره برداری از کشت گل محمدی در وردنجان از جمله این طرح ها است.
وی از اعتبار بیش از 53میلیارد ریال برای هفده طرح خبر داد و گفت: برای افتتاح و کلنگ زنی این طرح ها بیش از 53 میلیارد ریال اعتبارات جذب شده و در مدت یک وسال نیم خدمت در این شهرستان توانسته ایم قدم های خوبی در جهت عمران و آبادانی و توسعه شهرستان انجام دهیم.
اکبریان خاطر نشان کرد: برآورد می شود از این هفده طرح 146نفر مشغول به کار شوند و در جهت رفع مشکلات بیکاری قدمی برداشته شود.
وی از افتتاحیه در حوزه صنعت خبر داد و گفت: در آینده ای نزدیک شاهد افتتاحیه پروژه های صنعتی در شهرستان خواهیم بود تا دغدغه شهروندان نسبت به مساله اشتغال مرتفع گردد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه