معاون حقوقی رئیس جمهور:

افزایش اختیارات استانداران در هیئت دولت بررسی می‌شود

افزایش اختیارات استانداران در هیئت دولت بررسی می‌شود
معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: کمیته‌ای با حضور استانداران تشکیل می‌شود تا با هیئت دولت جهت افزایش اختیارات برای سرعت بخشیدن به فعالیت‌عمرانی و توسعه رایزنی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  الهام امین‌زاده در گفتگو با رهیاب درباره افزایش اختیارات استانداران اظهار داشت: کمیته‌ای با حضور استانداران تشکیل می‌شود تا با هیئت دولت جهت افزایش اختیارات برای سرعت بخشیدن به فعالیت‌عمرانی و توسعه رایزنی کند و این موضوع در هیئت دولت بررسی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , الهام امین‌زاده در گفتگو با رهیاب درباره افزایش اختیارات استانداران اظهار داشت: کمیته‌ای با حضور استانداران تشکیل می‌شود تا با هیئت دولت جهت افزایش اختیارات برای سرعت بخشیدن به فعالیت‌عمرانی و توسعه رایزنی کند و این موضوع در هیئت دولت بررسی شود., رهیاب,

وی افزود: در مجمع تشخیص مصلحت نظام در سیاست‌ای کلی قانون گذاری 6 ماده را تصویب کرده‌ایم که هر 3 قوه ملزم به اجرای آن هستند؛ این 6 ماده برای ایجاد نظم بیشتر در قانون گذاری به تصویب رسیده اند.

, وی افزود: در مجمع تشخیص مصلحت نظام در سیاست‌ای کلی قانون گذاری 6 ماده را تصویب کرده‌ایم که هر 3 قوه ملزم به اجرای آن هستند؛ این 6 ماده برای ایجاد نظم بیشتر در قانون گذاری به تصویب رسیده اند.,

معاون حقوقی رئیس جمهر با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: برنامه ششم توسعه بر مبنای محقق شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری است که منجر به توسعه و شکوفایی کشور در بسترهای مختلف می‌شود.

, معاون حقوقی رئیس جمهر با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: برنامه ششم توسعه بر مبنای محقق شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری است که منجر به توسعه و شکوفایی کشور در بسترهای مختلف می‌شود.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه