معاون استاندار مازندران؛

762 پروژه در سطح مازندران به بهره‌برداری رسید

762 پروژه در سطح مازندران به بهره‌برداری رسید
معاون استاندار مازندران گفت: با تلاش همه دستگاه‌های اجرایی و اهتمام مجدانه نماینده عالی دولت، در این هفته 762 پروژه در سطح استان مازندران با اعتبار 471 میلیارد تومان به مرحله افتتاح و بهره‌برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دریاسر، حسن خیریان‌پور صبح امروز در جلسه شورای اداری عباس‌آباد اظهار کرد: دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را پیش رو داریم، انتخابات به‌خاطر اینکه تمام حوزه سرزمینی و همه خانواده‌ها در آن دخیل هستند و سرنوشت مردم را رقم می زند، اهمیت دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,

وی افزود: می طلبد همه مدیران دستگاه‌های اجرایی نهایت اهتمام و همکاری را با برگزارکنندگان انتخابات داشته باشند تا این پروژه ملی، باشکوه و به نحو شایسته برگزار شود.

معاون استاندار مازندران با گرامی‌داشت هفته دولت خاطرنشان کرد: هفته دولت، فرصتی برای بیان خدمات دولت است.

خیریان‌پور ادامه داد: با تلاش همه دستگاه‌های اجرایی و اهتمام مجدانه نماینده عالی دولت، در این هفته 762 پروژه در سطح استان مازندران با اعتبار 471 میلیارد تومان به مرحله افتتاح و بهره‌برداری رسید.

وی نظم و ایجاد انسجام در شورای اداری را مهم دانست و اهداف برگزاری شورای اداری در شهرستان‌ها و استان را برشمرد و بیان کرد: برگزاری جلسات شورای اداری با هدف بیان سیاست‌های عمومی دولت و حدود انتظارات از مدیران دستگاه‌های اجرایی، ایجاد هماهنگی بین مدیران در جهت توسعه بیشتر شهرستان است.

شمس‌الله شریعت‌نژاد در این جلسه از مستقر نشدن ادارات در عباس‌آباد انتقاد کرد و گفت: بعد از گذشت 4 سال از تاسیس شهرستان عباس‌آباد هنوز ادارات این شهرستان استقلال کامل ندارند و برخی ادارات حتی مستقر نشدند.

نماینده مردم عباس‌آباد، تنکابن و رامسر در مجلس به استخدام نیروها در ادارات اشاره و تاکید کرد: بهتر است استخدام در ادارات از افراد بومی شهرستان باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه