توردوچرخه سواری تیران تا پارک ملی قمیشلو برگزار شد/ تصاویر

توردوچرخه سواری تیران تا پارک ملی قمیشلو برگزار شد/ تصاویر
هیات دوچرخه سواری تیران و کرون تور یک روزه کوهستان از تیران به مقصد پارک ملی و حیات وحش قمیشلو را با شرکت حدود 50 نفر از رکابزنان شهرستان برگزار نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر تیران و کرون، مسئول هیئت دوچرخه سواری شهرستان گفت: هیات دوچرخه سواری تیران و کرون تور یک روزه کوهستان از تیران به مقصد پارک ملی و حیات وحش قمیشلو را با شرکت حدود ۵۰ نفر از رکابزنان شهرستان برگزار نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,

مهرداد پورمند با اعلام این خبر افزود: رکابزنان تیران و کرون در این تور ۴۰ کیلومتر مسیر رفت و برگشت تا تا حیات وحش قمیشلو را رکاب زدند.

,

وی هدف از این تور را حفظ امادگی جسمانی و انسجام هرچه بیشتر رکابزنان شهرستان عنوان کرد و گفت: این تور به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت و هفته دولت در ششم شهریور برگزار شد.

,

پورمند با تشکر از حمایت های اداره حفاظت محیط زیست و اداره ورزش و جوانان شهرستان در برگزاری این تور، تصریح کرد: هیات دوچرخه سواری شهرستان هر دو هفته یک بار تور خود را به مناطق مختلف تیران و کرون برگزار می کند.

,

 

,

Picture-1

, Picture-1, Picture-1,

Picture-2

, Picture-2, Picture-2,

Picture-3

, Picture-3, Picture-3,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه