مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی همدان خبر داد:
نصب سایبان های وی آی پی ایستگاه اتوبوس در همدان
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی همدان گفت: امسال در 10 نقطه شهر همدان سایبان های وی آی پی ایستگاه اتوبوس نصب خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، محمد پوروخشوری در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به آغاز نصب سایبان های وی آی پی ایستگاه اتوبوس، اظهار داشت: در حال حاضر سه سایبان با تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و نمایشگر در سه نقطه شهر ورودی شهرک فرهنگیان، روبهروی دانشگاه آزاد اسلامی و سعیدیه نصب شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,وی گفت: استقرار سایبان های وی آی پی ایستگاه اتوبوس از برنامه های اساسی این سازمان در سال جاری است.
,پوروخشوری اظهار کرد: تا پایان سال 94 در 10 نقطه شهر همدان سایبان های وی آی پی ایستگاه اتوبوس نصب خواهد شد.
,وی افزود: همچنین برای نصب نمایشگر در داخل اتوبوسهای شهر جهت اطلاعرسانی و آموزشهای شهروندی با سرمایهگذار وارد مذاکره شدهایم.
,مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی همدان از دیگر اقدامات سازمان اتوبوسرانی را خطکشی تمامی ایستگاههای سایباندار موجود سطح شهر به همراه نصب تابلوهای شناسایی فعالیت خطوط با همکاری سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری همدان برشمرد.
,وی با اشاره به آغاز طرح بلیت الکترونیکی اتوبوس در همدان گفت: علیرغم تبلیغات اندکی که صورت گرفته استفاده شهروندان از بلیت الکترونیکی برای پرداخت کرایه در این مدت سه ماهه خوب بوده است.
,پوروخشوری اظهار کرد: حذف بلیت کاغذی در دستور کار سازمان به مرور زمان قرار گرفته است.
,وی افزود: تا پایان تیرماه سال جاری تراکنش سامانه بلیت الکترونیکی اتوبوسرانی همدان 400 هزار مورد بوده که تا پایان مردادماه این تراکنش به بیش از 650 هزار نفر رسیده است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه