برگزاری مراسم تودیع و معارفه اداره فرهنگ و ارشاد شهرری

برگزاری مراسم تودیع و معارفه اداره فرهنگ و ارشاد شهرری
در پی انتصاب مهدی ابوالحسنی از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران به عنوان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری مراسم تودیع و معارفه وی بعد از ظهر امروز برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از آفتاب ری؛ در پی انتصاب مهدی ابوالحسنی از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران به عنوان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری مراسم تودیع و معارفه وی بعد از ظرهر امروز برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آفتاب ری؛ ,

مراسم تودیع و معارفه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری بعد از ظهر امروز در مجتمع فرهنگی هنری شیخ ابوالفتوح رازی برگزار می شود.

,

براساس این گزارش؛ وی دانش آموخته کارشناسی ارشد در رشته ادبیات فارسی است و پیش از این مسئولیت هایی چون: معاون آموزشی هنرستان موسیقی پسران، مسئول فرهنگی هنری اداره فرهنگ و ارشاد ورامین و دبیری چندین کنگره شعر را بر عهده داشته است.

,

 مهدی ابوالحسنی شاعر، ترانه سرا، آهنگساز و خواننده 37 ساله اهل ورامین است که چندین اثر موسیقایی نیز برای ادارات و نهادهای دولتی از قبیل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سروده و اجرا کرده که معروفترین آنها «ورامین شهر خوبان» و «مزار شهید» برای شهدای گمنام است و به تازگی «دفتر رباعی تا…» از سروده های وی به همراه توصیه مرحوم حسین منزوی به صاحب این اثر توسط نشر امروز و فردا منتشر شد.

,

هفته گذشته از صمد مومنی، رییس سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری با اهدای لوح تقدیر از وی تجلیل بعمل آمده است.

,

این مراسم ساعت 14 امروز در مجتمع فرهنگی هنری شیخ ابوالفتوح رازی شهر ری برگزار می شود.

,

انتهای پیام/

,
 
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه