تانکرهای آب تنها امید اهالی شهر مرگنلر
مردم شهر مرگنلر استان آذربایجان غربی در ایام ماه مبارک رمضان همواره از افت و قطعی آب شرب گلایه مند هستند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،به رغم افتتاح پروژه طرح آبرسانی به شهر مرگنلرطی هفته گذشته توسط استانداری آذربایجان غربی، همیشه کام ساکنان این شهر تشنه یک دل سیر از آب شرب است که بتواند آن را بدون دردسر و به راحتی نوش جان کند، اما با همه تلاشهایی که مسئولان ادعای انجام آن را دارند هنوز هم بسیاری از مردم شهر با کمبود و افت شدید آب و حتی قطعی های مکرر مواجهند و در برخی مناطق اهالی چشم به تانکرهای آب دوخته اند تا شاید با باز و بسته شدن سرپیچ هایشان اندک آبی در کامشان ریخته شود و تلخی تشنه کامیشان را بشوید و با خود پائین ببرد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،به رغم افتتاح پروژه طرح آبرسانی به شهر مرگنلرطی هفته گذشته توسط استانداری آذربایجان غربی، همیشه کام ساکنان این شهر تشنه یک دل سیر از آب شرب است که بتواند آن را بدون دردسر و به راحتی نوش جان کند، اما با همه تلاشهایی که مسئولان ادعای انجام آن را دارند هنوز هم بسیاری از مردم شهر با کمبود و افت شدید آب و حتی قطعی های مکرر مواجهند و در برخی مناطق اهالی چشم به تانکرهای آب دوخته اند تا شاید با باز و بسته شدن سرپیچ هایشان اندک آبی در کامشان ریخته شود و تلخی تشنه کامیشان را بشوید و با خود پائین ببرد., شبکه اطلاع رسانی دانا,یکی از اهالی شهر مرگنلر در این رابطه گفت : سالهاست که با این مشکل سر و کار داریم و تلاش مسئولان برای رفع این مسئله نتیجه قابل قبولی را به همراه نداشته است.
, یکی از اهالی شهر مرگنلر در این رابطه گفت : سالهاست که با این مشکل سر و کار داریم و تلاش مسئولان برای رفع این مسئله نتیجه قابل قبولی را به همراه نداشته است.,وی اظهار کرد: از مسئولان می خواهیم تا به جای اکتفا به چند تانکر برای انتقال آب، مشکل آب شرب منطقه را حل نمایند؛ تا چه موقع باید مردم آب مصرفی و آشامیدنی خود را در ظرفها و مخازن آب نگهداری کنند؟
, وی اظهار کرد: از مسئولان می خواهیم تا به جای اکتفا به چند تانکر برای انتقال آب، مشکل آب شرب منطقه را حل نمایند؛ تا چه موقع باید مردم آب مصرفی و آشامیدنی خود را در ظرفها و مخازن آب نگهداری کنند؟,روحانی شهر مرگنلر نیز در خصوص کمبود آب اظهار کرد: این شهر همواره با مشکل افت و قطعی فشار آب مواجه است و این مسئله در هنگام انجام امور روزانه مردم را دچار درد سر کرده است.
, روحانی شهر مرگنلر نیز در خصوص کمبود آب اظهار کرد: این شهر همواره با مشکل افت و قطعی فشار آب مواجه است و این مسئله در هنگام انجام امور روزانه مردم را دچار درد سر کرده است.,حجت الاسلام و المسلیمن حبیب رشیدی افزود: توجه به رفع مشکل بخش قرقویون تنها خواسته به حق مردم است که باید از سوی مسئولان مربوطه مورد توجه قرار گیرد.
, حجت الاسلام و المسلیمن حبیب رشیدی افزود: توجه به رفع مشکل بخش قرقویون تنها خواسته به حق مردم است که باید از سوی مسئولان مربوطه مورد توجه قرار گیرد.,وی یادآور شد: امیدواریم با حمایت و تعامل مضاعف مسئولان در رده های بالاتر سازمان، این امر هر چه سریعتر محقق شود و موضوع آبرسانی به شهرمرگنلر بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
, وی یادآور شد: امیدواریم با حمایت و تعامل مضاعف مسئولان در رده های بالاتر سازمان، این امر هر چه سریعتر محقق شود و موضوع آبرسانی به شهرمرگنلر بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.,

,
, علی پیام ،فرماندار شوط نیز در مورد موضوع قطعی چند روزه اخیر آب شرب در مرگنلر گفت: وجود شکستگی ها و خرابکاریهای مکرر به وسیله برخی از روستاییان در شبکه و خطوط آبرسانی به شهرمرگنلر سبب بروز مشکلات فراوانی برای بخش قره قویون شده است.
, علی پیام ،فرماندار شوط نیز در مورد موضوع قطعی چند روزه اخیر آب شرب در مرگنلر گفت: وجود شکستگی ها و خرابکاریهای مکرر به وسیله برخی از روستاییان در شبکه و خطوط آبرسانی به شهرمرگنلر سبب بروز مشکلات فراوانی برای بخش قره قویون شده است.,پیام به اقدامات انجام شده برای رفع این مشکل اشاره کرد و یادآور شد: با همت و تلاش شبانه روزی سازمان های مربوطه کمبودها در مجتمع آبرسانی مرگنلر تا حصول نتیجه و رفع مشکل مردم در حال پیگیری است .
, پیام به اقدامات انجام شده برای رفع این مشکل اشاره کرد و یادآور شد: با همت و تلاش شبانه روزی سازمان های مربوطه کمبودها در مجتمع آبرسانی مرگنلر تا حصول نتیجه و رفع مشکل مردم در حال پیگیری است .,وی با اشاره به اقدامات مثبت سفرهای استاندار در توسعه شبکه های آب رسانی به شهرستان ،گفت: در سال جاری 1 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار برای طرح آبرسانی شهر مرگنلر صورت گرفته است که فاز اول این پروژه با اعتبار 800 میلیون تومان به بهره برداری رسید.
, وی با اشاره به اقدامات مثبت سفرهای استاندار در توسعه شبکه های آب رسانی به شهرستان ،گفت: در سال جاری 1 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار برای طرح آبرسانی شهر مرگنلر صورت گرفته است که فاز اول این پروژه با اعتبار 800 میلیون تومان به بهره برداری رسید. ,با این تفاسیر به نظر می رسد مشکلات کمبود آب شرب در شهر مرگنلر و برخی روستاها در فصل گرما که پیش از این از سوی متولیان امر پیش بینی شده بود در حال وقوع است که باید هر چه سریعتر برای آن چاره اندیشی شده و مدیریت اجرایی استان به یاری متولیان امر بیاید.
, با این تفاسیر به نظر می رسد مشکلات کمبود آب شرب در شهر مرگنلر و برخی روستاها در فصل گرما که پیش از این از سوی متولیان امر پیش بینی شده بود در حال وقوع است که باید هر چه سریعتر برای آن چاره اندیشی شده و مدیریت اجرایی استان به یاری متولیان امر بیاید.,منبع : ایسی سوز
, منبع : ایسی سوز, ایسی سوز,انتهای پیام/ی
, انتهای پیام/ی,]
ارسال دیدگاه