امام جمعه بروجرد:

سعه صدر از ابزارهای مهم مدیریت است

سعه صدر از ابزارهای مهم مدیریت است
امام جمعه بروجرد گفت: مدیریت از حساسیت ویژه ای برخوردار است و سعه صدر از ابزارهای مهم مدیریت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام "حسن ترابی" در جلسه شورای اداری بروجرد که در محل فرمانداری برگزار شد افزود: نقش وسیله در جهت پیشبرد کارها مهم است و در تمامی مسئولیت های گوناگون زندگی بشری همه نیازمند ابزار هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,

 وی اضافه کرد: مدیران باید ابزار لازم مدیریتی داشته باشند تا بتوانند در راس سازمان موفق باشند که داشتن سعه صدر یکی از ابزارهای موثر در مدیریت است.

,

 به گفته وی مدیریت قدرت و توان مخصوصی نیاز دارد تا کارهای مجموعه را انجام دهد. در ادامه فرماندار بروجرد گفت: یکی از برنامه هایی که در شهرستان بروجرد اجرا شده جمع آوری متکدیان از سطح خیابانها بوده است.

,

 "مسلم پورقاسمیان" افزود: اکثر متکدیانی که در سطح خیابانها وجود دارند ، افرادی معتاد هستند که برای جمع آوری این افراد تلاش هایی صورت گرفته است.

,

 وی با مشکلات زندان بروجرد بیان کرد: با توجه به مشکلات موجود در زندان بروجرد، تلاش ها برای رفع مشکلات ادامه دارد و تلاش می شود تا زمینی برای زندان در نظر گرفته شود. انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه