فرماندار گرمه؛

ناآگاهی افراد دلیل اصلی رشد و گسترش اعتیاد است

ناآگاهی افراد دلیل اصلی رشد و گسترش اعتیاد است
فرماندار شهرستان گرمه ناآگاهی افراد نسبت به خطرات مواد مخدر و آسیب‌های آن را از دلایل اصلی رشد و گسترش این تهدید اجتماعی دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرمه، محمدزاده فرماندار شهرستان گرمه در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، مبارزه با مواد مخدر را یکی اولویت‌های شهرستان دانست و افزود: نمی‌توان به اعتیاد تنها به‌عنوان یک پدیده اجتماعی نگاه کرد و بایستی برای حل این موضوع دیدگاهی چندجانبه داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری گرمه,

وی افزود: اعتیاد و مواد مخدر، کانون خانواده‌ها و نسل نوجوان و جوان جامعه را هدف قرار داده است و تمام ارگان‌ها باید در جهت پیشگیری و درمان آن تلاش کنند.

,

محمدزاده ناآگاهی افراد نسبت به خطرات مواد مخدر و آسیب‌های آن را از دلایل اصلی رشد و گسترش این تهدید اجتماعی دانست و اظهار داشت: اساس مبارزه با مواد مخدر اجرای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی پیشگیرانه است.

,

وی ضمن تقدیر از همکاری دستگاه‌های ذیربط در امر پیشگیری از اعتیاد گفت: همکاری کلیه دستگاه‌های اجرایی در راستا پیشگیری و درمان اعتیاد باید پررنگ‌تر از قبل شود.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه