برخورد جدی دهیاری با زمین خواران روستای انوه + عکس

برخورد جدی دهیاری با زمین خواران روستای انوه + عکس
دهیار روستای انوه گفت : 23 قطعه زمین به ارزش سه میلیارد و چهارصد و پنجاه میلیون ریال در حوالی روستای انوه رفع حصر شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از جهانگیریه ، عارف احمدی دهیار انوه طی گفتگوی خبری به خبرنگار جهانگیریه گفت : با همت و تلاش بسیار زیاد بخشدار بخش مرکزی جناب آقای شیدایی و پیگیری های مجدانه دهیاری و با همکاری شورا روستای انوه 23 قطعه زمین کارگاهی به ارزش سه میلیارد و چهارصد و پنجاه میلیون ریال که  تعدادی از اهالی به صورت غیرقانونی به تصرف خود در آورده بودند رفع تصرف شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از , جهانگیریه,  ، عارف احمدی دهیار انوه طی گفتگوی خبری به خبرنگار جهانگیریه گفت : با همت و تلاش بسیار زیاد بخشدار بخش مرکزی جناب آقای شیدایی و پیگیری های مجدانه دهیاری و با همکاری شورا روستای انوه 23 قطعه زمین کارگاهی به ارزش سه میلیارد و چهارصد و پنجاه میلیون ریال که  تعدادی از اهالی به صورت غیرقانونی به تصرف خود در آورده بودند رفع تصرف شد. ,

 

,

ایشان افزود : در تاریخ 94/6/10 به دستور بخشدار مرکزی و بنیادمسکن شهرستان دهیاری اقدام به تخریب ساخت و ساز ها ی صورت گرفته نمود .

,


دهیار روستای انوه گفت: با میانجیگری شورای روستا و دهیاری کار به مراجع قضایی کشیده نشد و دهیاری خود اقدام به باز پس گیری زمین های بخش دولتی نمود اما در صورت تداوم این اقدام دیگر بصورت کدخدا منشی اقدام نمی شود و با زمین خواران از طریق مرجع قضایی برخورد خواهد شد .

,
,

 

,


وی افزود : البته برای خاطیان چند بار اخطاریه صادر شده بود اما هیچ اقدامی از سوی متخلفان برای رفع حصر صورت نگرفت که خود دهیاری اقدام به این امر نمود .

,
,

 

,


ایشان در پایان گفت : هزینه تخریب وجمع اوری هم بر عهده تصرف کنندگان قرار دادیم و تمام هزینه های صورت گرفته از سوی آنها پرداخت گردیده است .

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه