جلالی از اعتراضش به داور می گوید

جلالی از اعتراضش به داور می گوید
سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:ساعت ها وقت را صرف این مساله می کنم که چطور ممکن است تیمی با آن شرایط ایده آل و آرمانی،به این وضعیت دچار شود و افت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامجید جلالی،درباره اظهارنظر خود پس از بازی با مس مبنی بر اینکه اشتباه کرده به داور مسابقه معترض شده است عنوان کرد:من هنوز بر این باورم نباید آن برخورد را می کردم.مربیان طبق قاعده ای که وجود دارد باید خودشان را کنترل کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مجید جلالی،درباره اظهارنظر خود پس از بازی با مس مبنی بر اینکه اشتباه کرده به داور مسابقه معترض شده است عنوان کرد:من هنوز بر این باورم نباید آن برخورد را می کردم.مربیان طبق قاعده ای که وجود دارد باید خودشان را کنترل کنند.,
وی ادامه داد:حرف من درست بود و حق داشتم اعتراض کنم.من فکر می کردم حداقل 7 دقیقه وقت تلف شده برای این بازی در نظر گرفته می شود ولی این زمان،فقط 4 دقیقه اعلام شد.اعتراض درست بود اما نوع بیانم درست نبود و به همین دلیل از این مساله عذرخواهی کردم.
,
سرمربی تراکتورسازی درباره اینکه آیا پس از بازی،داور مسابقه را دید یا نه گفت:نه،من ایشان را ندیدم.
,
وی درباره روند تیمش در بازی های اخیر اظهار داشت:متاسفانه ریتم مناسب تیم ما که تا بازی با استقلال ادامه داشت از بین رفت.اگر فیلم مسابقه با استقلال را الان تماشا کنیم متوجه کیفیت بالای بازی تیم می شویم.من ساعت ها وقت را صرف این مساله می کنم که چطور ممکن است تیمی با آن شرایط ایده آل و آرمانی،به این وضعیت دچار شود و افت کند.
,
سرمربی تراکتورسازی تاکید کرد:ما به همین راحتی و روی غفلت باید گل بخوریم و رقبایمان با تک گل هایی که می زنند،سه امتیازها را کسب کنند.این مساله آزار دهنده است.
,
وی افزود:باید هر چه سریعتر شکل بازی تیم را ترمیم کنیم.به طور حتم حضور دو بازیکن خارجی جدید می تواند در این راه کمک زیادی به ما کند و امیدواریم در مدتی که در تهران تمرین می کنیم بتوانیم به شرایط بازی مقابل استقلال برگردیم.این،هدف ما در مدت زمان حضورمان در تهران است.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه