یادداشت/
سرهنگ بودن شرف دارد به ....!
یکی از سایت های کذایی نوشته بود سرهنگ ها کی از بهشت می روند؟ یعنی محمد باقر قالیباف کی از شهرداری تهران – که در خیابان بهشت تهران است – می رود؟ این در حالی است که مردم تهران از یاد نبرده اند که اعضای شورای شهر تهران در دوران اصلاحات، بهشت را به جهنم بگو مگو و اختلاف های تهوع آور خود تبدیل کرده بودند![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، بعد از انتخابات ریاست جمهوری 76 – که به 2 خرداد موسوم شد – آقای حجاریان معاون امنیت اسبق وزارت اطلاعات که بعدا به اصطلاح عقل منفصل و تئوریسین دگر اندیش ها شد، برای پیشبرد حرکت های براندازانه، طرح فتح سنگر به سنگر را صادر کردند. توسط آن فتوای تاریخی، وزارت اطلاعات را خنثی و بی خاصیت و شرنگ تلخ را به کام سربازان گمنام امام زمان (عج) ریختند و لبه تیز حملات خود را متوجه ارگان مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،,خشونت طلب های بی مبنای دیروز و لیبرال های اتوکشیده امروز تحت عنوان مبارزه با خشونت طلبی، ناجوانمردانه با سپاه پاسداران درگیری فرهنگی، تبلیغی در قالب حرکت های ژورنالیستی پیدا کردند. آقای فرج دباغ معروف به سروش، سر حلقه لژ کیان – که بعدها آیات وحیانی را خواب های پیامبر اکرم نامید و الان در لندن به برکت بودجه کلانی که سازمان دیدبان و غیره در اختیار او گذاشته اند مشغول تولید رطب یابسهایی بی ربط است – برای خنثی کردن کارهای فرهنگی سپاه که در جهت مأموریت های ذاتی خود انجام می داد، کار های سرهنگی نامید! دیگران هم بعضا طوطی وار این اصطلاح را نشخوار کردند!
,مقام معظم رهبری برای خنثی کردن این حرکت های مذبوحانه فرمودند: ما هر ستونی از ستون های انقلاب اسلامی به لرزه در بیاید به ستون محکم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می بندیم. یعنی بنای رفیع انقلاب اسلامی که ستون های متعددی مثل ستون نظامی، تبلیغی، فرهنگی، اقتصادی و.. دارد باید سپاه پاسداران در جهت استحکام بخشیدن هر چه بیشتر این ستون ها در قالب فعالیت های قانونمند کوشا باشد و به سهم خود توطئه توطئه گران را نقش بر آب کند.
,باید در صورت لزوم در جریان غائله کردستان، ترکمن صحرا، خلق عرب، خلق مسلمان، فاز نظامی منافقین، جنگ تحمیلی و.. جان خود را سپر بلای انقلاب اسلامی کند و در جریان قتل عام فرهنگی ازتمام ظرفیت استفاده و سدّ سدیدی در مقابل این تهاجم فرهنگی ای که افراد انگشت حنایی ای مثل حجاریان و اکبر پونزی را در کام خود فرو برده است ایجاد و در تمام مقاطع انقلاب اسلامی، حضوری مخلصانه و انقلابی داشته باشد. به طوری که امام (ره) را به تحسین وادارند. و آن عزیز سفر کرده که جز برای رضای خدا کلامی بر لب جاری نمی کرد بگوید: ای کاش منهم یک پاسدار بودم.
,مگر جز این است که آن پاسدارانی که آن ولیّ خدا آرزوی هم سلک بودن با آن ها را می کرد، بعدها سرهنگ شدند؟
,مگر جز این است که بعضی از به اصطلاح عقلای قوم که پایان جنگ را مطرح کردند و یک فضای غیر واقعی ایجاد کردند که امام ناچارا کاسه زهر را مثل امام حسن مجتبی برای حفظ کیان شیعه نوشیدند، این سرهنگ ها بودند که از سویدای قلب ضمن اطاعت محض بر مظلومیت امام گریستند؟
,مگر جز این است که بعد از طوفان سهمگین رحلت امام، از خلف صالح آن بزرگوار تا پای جان دفاع کردند و به سهم خود نه تنها نگذاشتند دگر اندیش های بی بصیرت و بی قدر و قیمت امام را به موزه تاریخ بفرستند. بلکه «حقیقت جاودانه بودن امام» را در گوش جهانیان طنین انداز کردند. که الان به کوری چشم آن ناخلف ها، امام عزیز محبوب ترین چهره تاریخ بشریت است؟
,مگر جز این است که این سرهنگ ها در جریان شبه کودتای 18 تیر سال 78 و فتنه جرج سوروسی 88 ایستادند و با توکل بر خدای تبارک و تعالی دست طرار منافقید جدید که در دستان خیانت پیشه مسعود رجوی و ریگی مظلوم کش و بهایی ها و وهابی های صهنویست و... قرار گرفته بود باز کردند و طشت رسوایی آن ها را از بالای بام انداختند و صدای رسوایی آن به گوش آیندگان تاریخ خواهد رسید. و قهرمانانه در کنار مردم همیشه در صحنه در قالب حرکت انقلابی 9 دی آن خد و خاشاک ها را به دره نیستی پرت کردند؟
,آری دشمنان انقلاب اسلامی حق دارند که کینه این سرهنگ ها را در دل داشته باشند. چون قادر نیستند به حول و قوه الهی از سد پولادین این عناصر جهادی و شهادت طلب برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی عبور کنند.
,قرآن کریم خطاب به حضرت شعیب می فرماید: «لَو لَا رَهتُکَ لَرَجَمناک» اگر این رهت و گروه منسجم اطراف تو را نمی گرفتند سنگسارت می کردیم. این گروه منسجم در اطراف امام علی نبودند که 25 سال در حالی که خاری در چشم و استخانی در گلو داشت خانه نشین و در زمان خلافتش آن طوری که باید و شاید کار هایش را پیش نبرد.
,این گروه منسجم نبودند که سجّاده را از زیر پای امام حسن مجتبی (ع) ربودند و ناچارا تن به صلح تحمیلی زد.
,این گروه منسجم نبود که امام حسین علیه السلام در صحرای طف کربلا مظلومانه به شهادت و ائمه اطهار را یکی پس از دیگری خانه نشین کرد.
,این گروه منسجم درو وسط میدان نبودند که آیت الله شیخ فضل الله نوری را پای چوبه دار بردند و در تایید آن خیانت تاریخی کف و سوت و هورا کشیدند. و سند خباثت روشن فکری وارداتی را به ثبت رساندن و ...
, ,وجود این گروه منسجم باعث شده است که نقشه های خطرناک دشمنان انقلاب اسلامی تا کنون یکی پس از دیگری نقش بر آب شده است.
,ما از کینه ها و حساسیت های دشمنان انقلاب اسلامی واقفیم و بگذاز «از این غیظ ها و کینه ها بمیرند» ولی از بعضی از دوستان که در دوستی آنها علی القاعده نباید شک کرد توقع داریم که حریم ها را نشکنند. این دوستان باید بدانند اگر خدایی نخواسته حریم ها شکسته شود. مروان بن حکم ها قابل اطمینان نیستند.
,یکی از سایت های کذایی نوشته بود سرهنگ ها کی از بهشت می روند؟ یعنی آقای محمد باقر قالیباف کی از شهرداری تهران – که در خیابان بهشت تهران است – می رود؟ حافظه مردم تهران نسبت به اختلاف شورای شهر تهران زمان حاکمیت به اصطلاح اصلاح طلبان – که اختلاف آنها عملا شهرداری را به تعطیلی کشانده بود – پاک نشده است. مردم تهران از یاد نبرده اند که اعضای شورای شهر تهران، بهشت را به جهنم بگو مگو و اختلاف های تهوع آور تبدیل کرده بودند. می گویند «مصیبت» اینقدر عظمی است که غسال هم گریه می کند. در آن آشوب های درون گروهی خودشان شورا را تعطیل کردند. مردم تهران اختلاس های ملیاردی شهردار وقت تهران که منجر به محاکمه او شد فراموش نکرده اند.
,حالا اگر حرف دل مردم تهران را می خواهید بدانید حرفشان این است که ما می خواهیم بهشت کار و فعالیت به جهنم اختلاف و تعطیلی تبدیل نشود. آری سرهنگ ها ثابت کرده اند که جهنم نا امنی را به بهشت امنیت تبدیل و جهنم اختلاف و بد عمل کردن را به بهشت کار وکوشش مبدل می کنند.
,عقل اقتضا می کند از این ادبیات استفاده نشود. کیست نداند که اینگونه ادبیات بود که مردم را جریحه دار و سال های متمادی صاحبان این ادبیات را از حاکمیت اخراج و آنها را از اقدامات سیاسی مایوس کردند؟ واقعا «تجربه» را تجربه کردن خطاست.
,مردم بزرگوار ما قدر نیروی های کارا و کاردان و فداکار خود را به خوبی می دانند که هر مسئولیتی متوجه آن ها می شود به اعتراف دوست و دشمن به نحو احسن انجام وظیفه می کنند. مسلمان ها قدردان سرهنگ هایی مثل مالک اشتر وعمار یاسر و.. نبودند که سایه شوم مدیریت های حجاج ها بر سر آنها گسترده شد. مردم مسلمان ما تذکر رسول اکرم (ص) مبنی بر اینکه: دو نفر که در جنگ بدر شرکت کرده بودند وارد مجلسی شدند ولی مورد بی اعتنایی مسلمان ها قرار گرفتند و جا را برای آنها باز نکردند به شدت مورد اعتراض آن حضرت قرار گرفتند را آویزه گوش کرده اند.
,به تجربه ثابت شده است که هر کسی در هر مقام و موقعیتی اگر بخواهد حریم این عزیزان مظلوم را بشکند روح جمعی قدردان مردم مسلمان ایران در وقت مناسب آنها را بی جواب نخواهند گذاشت.
,فرج دباغ لفاظ ها می توانند بهترین عبرت باشند. که مورد توجه نظام سلطه و مورد نفرت قاطبه مردم مسلمان ایران قرار گرفته اند. ولی به فرموده امام علی (ع): «ما اَکثَرَ العِبَر وَاَقَلَ الاعتِبار» عبرت زیاد است ولی عبرت گیر کم.آوآااااااا
,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه