رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

9 دی، قدرت بالای ملت ایران را به دنیا نشان داد

9 دی، قدرت بالای ملت ایران را به دنیا نشان داد
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:9 دی به عنوان نماد بصیرت ،هوشیاری و بیداری ملت ولایت مدار ایران، قدرت بالای این ملت بصیر را به همه دنیا و به ویژه مستکبران عالم نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  حجت الاسلام و المسلمین احمد سالک در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا با بیان این که 9 دی یک مرحله حساس و در عین حال درخشانی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است ، اظهار داشت:مردم ایران در 9 دی عمق استراتژیک اطاعت تشکیلاتی از مقام معظم رهبری و ولایت را نشان دادند که در جهان بی نظیر بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

وی انعکاس وحدت امت که پشت سر مقام معظم رهبری در حرکت است را از دستاوردهای دیگر این روز برشمرد و تاکید کرد:در 9 دی مردم ایران نشان دادند که علاوه بر کفر ستیزی و ظلم ستیزی بر اساس دشمن شناسی حرکت می کنند.

,

سالک در ادامه افزود:دنیا به آثار 9 دی اعتراف کرد و برای دشمنان جمهوری اسلامی ایران مشخص شد که با این ملت به این راحتی نمی شود مقابله کرد.

,

وی با بیان این که فتنه ها قدرت مقابله با مردم را ندارند،ابراز داشت: ملت ایران متحد،  هوشیار ، بیدار و با بصیرت است و همواره  تحت مدیریت و زمام رهبر خود حرکت می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه