مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی خبر داد:

آمادگی ۸۴۰ امدادگر هلال‌احمر استان برای خدمت رسانی به زائرین پیاده

آمادگی ۸۴۰ امدادگر هلال‌احمر استان برای خدمت رسانی به زائرین پیاده
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اظهار کرد: 840 امدادگر و نجاتگر هلال احمر خراسان رضوی با مشارکت هلال احمر ۷ استان با اجرای طرح «مهر رضوان» به زائران پیاده بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) در ایام آخر ماه صفر خدمات امدادی ارائه می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازصبح توس، محمدرضا پورساداتی با اعلام این خبر افزود: طرح مهر رضوان هر سال با همکاری هلال‌احمر استان خراسان رضوی و سازمان امداد و نجات با مشارکت ۷ استان کشور اجرا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,

 

,

وی با اشاره به اینکه نیروهای امداد و نجات در ۱۴ پایگاه امدادی، درمانی، شهری و جاده‌ای که توسط دستگاه‌ها و تشکل‌های مردمی دایر شده است حضور دارند، گفت: هلال‌احمر استان به منظور ارائه خدمات هر چه بهتر و بیشتر به زائرین پیاده امام رئوف با ۴۹ دستگاه آمبولانس، ۱۹ خودروی نجات و ۴۱ دستگاه سایر خودروهای امدادی آماده خدمت‌رسانی است.

,

 

,

پورساداتی با بیان اینکه سال گذشته ۱۸۰ هزار زائر پیاده وارد مشهد شدند و در اجرای طرح مهر رضوان توسط ۸۰ ایستگاه امدادی ثابت و سیار به ۵۲ هزار و ۳۴۲ مورد امدادرسانی صورت گرفته است، تصریح کرد: امسال پیش‌بینی می‌شود حدود ۲۰۰ هزار زائر پیاده وارد مشهد شوند که در این رابطه ۲۹ دستگاه آمبولانس و ۵ خودروی نجات از سایر استان‌ها و سازمان امداد و نجات به کمک استان خواهند آمد.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه