سرگروه اختلالات و یادگیری استان یزد در ابرکوه:
والدین، شکارچی لحظه های مثبت کودکان باشند
سرگروه اختلالات و یادگیری استان یزد در همایش یادگیری مهارت های فرزند پروری در ابرکوه گفت: خشت اول تربیت، در خانواده ها نهاده می شود و والدین، سعی کنند شکارچی لحظه های مثبت کودکان خود باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزد رسا ، همایش یادگیری مهارت های فرزند پروری به همت اداره آموزش و پرورش ابرکوه و با حضور اولیاء دانش آموزان در مصلی شهدای محراب این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزد رسا ، همایش یادگیری مهارت های فرزند پروری به همت اداره آموزش و پرورش ابرکوه و با حضور اولیاء دانش آموزان در مصلی شهدای محراب این شهرستان برگزار شد., یزد رسا,سرگروه اختلالات و یادگیری استان یزد و سخنران این همایش گفت: در این زمان که عصر علم و تکنولوژی است، آسیب های اجتماعی، فردی و خطرات بسیار زیاد وجود دارند که نتیجه آن، ایجاد شدن خطراتی است که فرزندان ما را تهدید می کند، یکی از این نتایج، ژلاتینی شدن شخصیت کودکان است که بواسطه استفاده مکرر از کامپیوتر، موبایل و ماهواره منجر به تعطیلی مغز کودک شده تحرک او را از بین می برد.
,مراد پور بیان کرد: باید بدانیم تا قبل از هفت سالگی، خانواده ۸۵ درصد در شکل گیری شخصیت فرزند موثر است. امروزه علت شکسته شدن ابهت مدرسه در کودکان، گم شدن نقش هاست و خانواده ها باید وظایف خود را به خوبی انجام دهند.
,وی افزود: چند نمونه والدین وجود دارد، والدین کار که محصول این والدین بچه های بی حوصله و بی دقت و انزواطلب است. والدین بی تفاوت که محصول آنها کودک هایی با شخصیت های شکننده است. والدین پریشان که کودکانی افسرده، مضطرب و بزهکار تربیت می کنند، والدین مستبد که فرزاندان آنها غالبا گوشه گیرند و والدین منطقی که منطق و اقتدار را به همراه هم اجرا کرده و فرزندانی مستحکم، سالم و موفق تربیت می کنند.
,این کارشناس تعلیم و تربیت بیان داشت: در خانواده منطقی داشتین انضباط در یادگیری وجود دارد که باعث بالا رفتن تمرکز و استقلال فرزند این خانواده می شود.
,وی به یکی از راه های بالارفتن قدرت یادگیری کودک اشاره کرد و گفت: در برنامه ریزی های یادگیری خود ۳۰الی ۴۵ دقیقه کودک باید با نظارت والدین در کوچه بازی کند، به این شیوه کوچه درمانی می گویند.
,مراد پور به بازی های حرکتی در برنامه ها اشاره وگفت: وجود بازی های حرکتی در برنامه های کودکان توانایی های کودک شکوفا می کند و وقتی توانایی های کودک شکوفا شد، پدر و مادر ها سعی کنند شکارچی لحظه های مثبت بچه ها باشند و آنها را بیان کنند.
,وی گفت: خشت اول تربیت، در خانواده ها نهاده می شود و پدر و مادربرای ایجاد این بنا، با هم کار کنند و تفاوت های تحصیلی، میزان آگاهی ها نباید باعث بروز اختلاف در تربیت فرزند گردد.
, ،, ،,مراد پور در پایان، علائم پیش فعالی در کودکان را بیان و راهکارهای درمان آنها را مطرح نمود.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
]
ارسال دیدگاه