رئیس دادگاه انقلاب گنبدکاووس

نظام با حصر سران فتنه بر این افراد ارفاق کرده است

نظام با حصر سران فتنه بر این افراد ارفاق کرده است
رئیس دادگاه انقلاب اسلامی گنبد کاووس در گفتگو با خبرنگار ما گفت: طبق شرع دینی، قانون اساسی و سخنان مقام معظم رهبری موضوع فتنه مسئله ای ساده نبوده و اصل نظام در خطر بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا قابوس نامه، حجت الاسلام حجت الله قربانی با بیان این نکته که فتنه اقدامی برای براندازی نظام اسلامی بوده است، اظهار کرد: اگر  به پرونده ی فتنه گران رسیدگی می شود، طبق قانون است و قوه قضائیه وظیفه خود را انجام می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , قابوس نامه،,

وی در ادامه سخنانش به آیه ای از قرآن مبنی بر “ إنما جزاء الذین یحاربون الله ورسوله ویسعون فی الأرض فسادا أن یقتلوا أو یصلبوا أو تقطع أیدیهم وأرجلهم من خلاف أو ینفوا من الأرض ذلک لهم خزی فی الدنیا ولهم فی الآخرة عذاب عظیم” اشاره کرد واذعان  داشت: کسانی که در مقابل نظام و حاکم اسلامی می ایستند در واقع این افراد نظم جامعه را بهم می زنندو در زمین فساد می کنندکه حکم آنها را محاربه است.

, إنما جزاء الذین یحاربون الله ورسوله ویسعون فی الأرض فسادا أن یقتلوا أو یصلبوا أو تقطع أیدیهم وأرجلهم من خلاف أو ینفوا من الأرض ذلک لهم خزی فی الدنیا ولهم فی الآخرة عذاب عظیم,

امام جمعه موقت گنبد با اشاره به این نکته که حصر سران فتنه مجازات  نیست، خاطر نشان کرد: نظام با حصر سران فتنه بر این افراد ارفاق کرده است .

,

وی در ادامه افزود: فتنه گران با ایستادن مقابل  اصل نظام جمهوری اسلامی  سرمایه گذاریها چندین ساله نظام  و خون بهای داده شده را زیر سوال بردند.

,

قربانی سخنان رهبری در زمان فتنه را  عنصری روشن و مبین در افزایش بصیرت مردم دانست و اذعان کرد: اگر سخنان رهبری نبود همه ی سرمایه های جمع شده از اول انقلاب تا به حال از بین می رفت.

,

رئیس دادگاه انقلاب گنبدکاووس حرکت رو به جلو دادگستری در محاکمه فتنه گران را کاملا قانونی و صحیح دانست و تاکید کرد: باید با افرادی که برای براندازی نظام اسلامی تلاش کرده اند برخورد قانونی و قاطع شود.

,

وی در ادامه  اضافه کرد: به خاطر مصالح نظام و رافت اسلامی آنها امروز در حصر قرار دارند و گرنه حصر برای این افراد معنا ندارد و طبق قانون  کمترین حکم این افراد اعدام است .

,

امام جمعه موقت گنبد اقدام فتنه گران در سال ۸۸ را  مسبب مشکلات بوجود آمده در کشور  دانست و گفت: آنها با ایستادن مقابل نظام اسلامی باعث شدند تا دشمنان نظام جسور و شجاع شوند و تحریم ها را برعلیه کشور تصویب کنند.

,

وی در پایان تاکید کرد: پیگیری پرونده های فتنه گران  کاملا قانونی است  و اگر توسط قوه قضائیه پیگیری نشود، فتنه گران مجازات نخواهند شد.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه