رئیس شبکه بهداشت و درمان سراوان؛
طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در سراوان اجرا می شود
رئیس شبکه بهداشت و درمان سراوان از اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال سال ۹۲ در سراوان و حومه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون، احسان شیخی گفت: همه ساله عملیات تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در شبکه بهداشت و درمان سراوان برگزار می شود و امسال نیز این طرح در ۲ مرحله اجرا خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,شیخی بیان کرد: از تاریخ۲۱/۱۰/۹۲ لغایت ۲۵/۱۰/۹۲ مرحله اول، و از تاریخ ۲۶/۱۱/۹۲ لغایت ۳۰/۱۱/۹۲ مرحله دوم این طرح به صورت خانه به خانه در سطح شهر و روستاهای تحت پوشش توسط مامورین بهداشتی اجرا می گردد.
,وی در خاتمه خواستار مشارکت و همکاری کلیه دستگاه های اجرایی شهرستان، ائمه محترم جمعه و جماعات و کلیه شهروندان عزیز سراوانی جهت هر چه بهتر انجام شدن طرح واکسیناسیون خردسالان شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه