رئیس شبکه بهداشت درگفتگو با عصر دیلم;

دیلم یکی از شهرستان های پیشرو در جذب حمایت خیرین سلامت یار می باشد

دیلم یکی از شهرستان های پیشرو در جذب حمایت خیرین سلامت یار می باشد
رئیس شبکه بهداشت دیلم 'گفت: دیلم یکی از شهرستان های پیشرو در جذب حمایت خیرین سلامت یار می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "عصر دیلم"،  عبدالحسین ناصری رئیس شبکه بهداشت دیلم درگفتگو با عصردیلم گفت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم با یاری خداوند متعال توانسته است طی سال های اخیر در جلب مشارکت خیّرین گامهای موثری بردارد و این امر مهم توانسته است در دستیابی این مجموعه به اهداف خود کمک شایانی نماید.
ناصری با اشاره به فعالیت های خیریه افزود: از جمله این فعالیت های خیریّه می توان به احداث ساختمان اورژانس مرکز بهداشتی و درمانی امام رضا(ع)با زیر بنای150متر مربع، احداث ساختمان اورژانس115شهری با 150متر زیربنا، احداث بخش تالاسمی با زیربنای110مترمربع، احداث ساختمان مسجد،استراحتگاه همراه بیماران وسرویس بهداشتی با زیربنای 180 مترمربع، احداث بخش زنان و زایمان  بازیربنای438مترمربع  و راه اندازی مرکز پیشگیری از بیمارهای دهان و دندان، اشاره کرد.که همه موارد ذکر در سال های 82 تا 93به بهره برداری رسیده اند.
وی در ادامه افزود: علاوه براحداث ابنیّه خیّرساز فوق بسیاری از تجهیزات بیمارستانی و اداری از جمله یک دستگاه دیالیز، ونتیلاتور(مربوط به آمبولانس)، بخور، دستگاه اکسیژن ساز، ده ها دستگاه کولر، یخچال، آبگرمکن، چاپگر و استیشن پرستاری بخش تالاسمی نیز توسط خیرین دیلمی تهیه و به بیمارستان دیلم اهداء گردیده است. لازم به ذکراست در حال حاضر بیش از1900متر مربع فضای فیزیکی جدید در بخش بهداشت و درمان شهرستان به دست خیرین نیکوکار در حال احداث است که شامل ساختمان کلینیک تخصصی دیلم در محل بهداری قدیم، ساختمان جدید مرکز بهداشتی  ودرمانی حضرت فاطمه(س) و ساختمان خانه بهداشت حصار واقع در روستای حصارمی باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از این رو به منظور ارج نهادن به عمل پر ارزش و عام المنفعه خیرین گرامی و بمنظور ترویج این سنت حسنه و تشویق سایرین به روی آوردن به این امور خداپسندانه، در اردیبهشت ماه سال جاری و همزمان با هفته سلامت، همایش تجلیل از خیرین عرصه سلامت شهرستان دیلم با عنوان همایش "دستان پربرکت" برگزار شد. در این همایش که با حضور استاندار محترم دکتر سالاری و سایر مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد خیرین نیکوکاری که از ابتدا تا کنون  در عرصه سلامت شهرستان فعالیتی داشتند معرفی شده و لوح تقدیر و تندیس همایش را در یافت نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "عصر دیلم"،  , عبدالحسین ناصری رئیس شبکه بهداشت,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه