رئیس تاکسیرانی بروجرد:

نرخ کرایه سرویس مدارس در بروجرد 25 درصد افزایش یافت

نرخ کرایه سرویس مدارس در بروجرد 25 درصد افزایش یافت
رئیس تاکسیرانی بروجرد گفت: نرخ کرایه سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید در بروجرد 25 درصد افزایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد "حسن غیاثوند" افزود: امسال نرخ کرایه سوریس مدارس در سطح شهر به ازای هر دانش آموز 60 هزار تومان و شهرک ها 65 هزار تومان تعین شده است.
وی با اشاره به این که امسال نرخ کرایه سرویس مدارس در بروجرد 25 درصد افزایش یافته است گفت: هر ساله نرخ کرایه سرویس مدارس مبلغی افزایش می یابد که سال قبل به ازای هر دانش آموز در شهر 40 هزار تومان و در شهرک 45 هزار تومان بوده است.
به گفته وی از ابتدای مهر ماه همه رانندگان سرویس مدارس موظف هستند که تنها چهار نفر از دانش آموزان را در خودرو قرار دهند و در صورتی که راننده ای تعدادی بیشتر از دانش آموزان را برای جابجایی قبول نماید مورد برخورد قرار خواهد گرفت.
غیاثوند اظهار داشت: والدین دانش آموزان باید توجه داشته باشند که سرویس مداس نباید بیشتر از ظرفیت در نظر گرفته شده را جابه جا نماید.
وی بیان کرد: رانندگانی که به عنوان سرویس مدارس انتخاب می شوند ، تایید صلاحیت خواهند شد و این رانندگان مورد تایید سازمان تاکسیرانی نیزهستند.
رئیس تاکسیرانی بروجرد تصریح کرد: با توجه به صدور کارت هوشمند برای رانندگان تاکسی ، امکان تخلف ضعیف است و بازرسین سازمان تاکسیرانی با فصل آغاز مدارس به صورت نامحسوس بر روند کاری رانندگان تاکسی سرویس های مدارس نظارت می کنند.
وی اضافه کرد: برای مهر ماه یکهزار خودرو تاکسی برای سرویس های مدارس در نظر گرفته شده است وهیچ گونه کمبود سرویس مدارس نداریم .
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه