کارشناس سازمان هواشناسی هرمزگان :
گذر امواج ناپایدار جوی از خلیج فارس/ سرعت باد تا ۶۰ کیلومتر در ساعت افزایش می یابد
کارشناس سازمان هواشناسی اظهار کرد : بر اساس آخرین تحلیل الگوهای پیش یابی تا اویل هفته آینده شاهد گذر امواج ناپایدار میانی جوی خواهیم بود که وزش باد و افزایش سرعت باد سبب متلاطم شدن آبهای خلیج فارس می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز ؛طبق اطلاعیه 25 سازمان هواشناسی هرمزگان بررسی نقشه ها و مدلهای هواشناسی بیانگر گذر امواج ناپایدار تراز میانی جو و فعالیت سامانه کم فشار فصلی بر روی استان هرمزگان اوایل هفته آینده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,,
,
بر این اساس طی مدت یاد شده افزایش سرعت باد سبب متلاطم شدن آبهای خلیج فارس،دریای عمان و تنگه هرمز (بویژه در روز جمعه ۱۳ شهریور) خواهد شد و با توجه به این شرایط توصیه می شود تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورها در این مناطق صورت پذیرد.
,,
,
سید محمد تقی سدیدی، کارشناس سازمان هواشناسی در گفتگو با خبرنگار هرمز با اشاره نوسانات جوی استان گفت:شرایط جوی باعث تلاطم دریا می شود و کاهش دما تا سه درجه سانتیگراد به همراه دارد.
, ا خبرنگار هرمز,,
,
وی اظهار کرد:سرعت باد بیشتر مناطق دریایی را تحت تاثیر قرار می دهد که پیش بینی می شود سرعت باد تا 60 کیلومتر در ساعت باشد و ارتفاع موج تا دو متر باشد.
,,
,
سدیدی افزود: در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات و مناطق مستعد استان نیز رشد ابر با احتمال وقوع رگبار باران و رعد وبرق و افزایش لحظه ای سرعت باد و گرد و غبار پیش بینی می گردد.
,,
,
بر این اساس آسمان اکثر نقاط استان غبار آلود است و در بندرعباس نیز غبار محلی و در ساعات بعداز ظهر وزش باد پیش بینی می شود.
,,
,
شهرستان های سیریک و بشاگرد با دمای 30درجه سانتیگراد خنک ترین و جزیره سیری با دمای 36درجه گرمترین نقاط استان می باشند همچنین نوسانات دمایی شهر بندرعباس بین 31 تا 39 درجه سانتیگراد است.
,,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه