گزارش تصویری/

درخت تمدار بیت اردل 9 ساله شد

درخت تمدار بیت اردل 9 ساله شد
نهمین جشنواره ادبی شعر گویشی منطقه ای تمدار بیت شهرستان اردل صبح امروز با حضور شاعران بومی‌سرای چهارمحال و بختیاری، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، بوشهر، اصفهان، فارس و ایلام برگزار شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  هفت چشمه، "تمدار بیت"نوعی شعر با گویش لری و بختیاری است که زنان قالیباف هنگام قالیبافی بر روی دار، با گویش محلی خود، آن را زمزمه می کنند.

جشنواره تمدار بیت، هر ساله با هدف حفظ و پاسداشت ارزشها و گویش های اصیل لری و تقویت باورهای بومی برگزار می شود که امسال با شکوهتر از سال های قبل و با حضور پرشورتر شاعران لر زبان در سالن مهرگان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل برگزار شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه, .,
,
, جشنواره تمدار بیت، هر ساله با هدف حفظ و پاسداشت ارزشها و گویش های اصیل لری و تقویت باورهای بومی برگزار می شود,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه