اخبار داغ

فواید استفاده از مواد قندی طبیعی در ماه رمضان

فواید استفاده از مواد قندی طبیعی در ماه رمضان
مرکبات علاوه بر خواص مفیدی که دارند می‌توانند برای بدن آبرسان باشند و انرژی از دست رفته بدن را در روزهای طولانی روزه ‌داری تامین کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،‌ میترا زرباغی متخصص تغذیه گفت:‌ استفاده از قندهای طبیعی که در مرکبات،‌ خرما، کشمش وجود دارد باعث می‌شود بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق منابع طبیعی در مدت بیشتری تامین کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, میترا زرباغی متخصص تغذیه گفت:‌ استفاده از قندهای طبیعی که در مرکبات،‌ خرما، کشمش وجود دارد باعث می‌شود بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق منابع طبیعی در مدت بیشتری تامین کند.,

وی افزود: استفاده ا زخرما و کشمش غذاهایی که مواد قندی طبیعی دارند به دلیل اینکه انرژی مورد نیاز بدن را از طریق قندهای طبیعی تامین می‌کنند بسیار توصیه می‌شود.

, وی افزود: استفاده ا زخرما و کشمش غذاهایی که مواد قندی طبیعی دارند به دلیل اینکه انرژی مورد نیاز بدن را از طریق قندهای طبیعی تامین می‌کنند بسیار توصیه می‌شود.,

وی خاطر نشان کرد: بافت فیبری مرکبات باعث می‌شود که بدن دیرتر تجزیه شوند و مواد قندی را در ساعات بیشتری به خون انتقال دهند.

, وی خاطر نشان کرد: بافت فیبری مرکبات باعث می‌شود که بدن دیرتر تجزیه شوند و مواد قندی را در ساعات بیشتری به خون انتقال دهند.,

زربافی افزود: آبرسانی بعضی میوه‌ها صرف نظر از دیگر خواص مفیدی که دارند می‌تواند در روزهای طولانی روزه‌داری به بدن کمک کنند.

, زربافی افزود: آبرسانی بعضی میوه‌ها صرف نظر از دیگر خواص مفیدی که دارند می‌تواند در روزهای طولانی روزه‌داری به بدن کمک کنند.,

منبع:باشگاه خبرنگاران

, منبع:باشگاه خبرنگاران,

انتهای پیام/ن

, انتهای پیام/ن]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه