نماینده مردم استان ایلام در مجلس:

شرکت های منطقه نفتی آذر با مشکل اعتبار مواجه هستند

شرکت های منطقه نفتی آذر با مشکل اعتبار مواجه هستند
نماینده مردم ایلام در مجلس گفت: تلاش می کنیم با پیگیری های لازم از طریق وزارت نفت این مشکل اعتباری مرتفع و روند فعالیت شرکتهای نفتی آذر به سرعت انجام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا احمد شوهانی نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از چاه های نفت و آذر چنگوله در گفتگو با آوای مهران گفت:با توجه به دغدغه کارکنان و پرسنل فعال در حوزه نفت در خصوص تعطیلی درمانگاه این شرکت پیگری های لازم برای راه اندازی دوباره آن انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران,

وی اظهار کرد:صحبت هایی برای راه اندازی این درمانگاه با حوزه بهداشت وزارت نفت صورت گرفته و قول مساعد دادند تا در اسرع وقت این مشکل برطرف شود.
نماینده مردم استان ایلام در خصوص چاه های نفت چنگوله نیز گفت: تلاش می کنیم با پیگری های انجام شده چاه های نفت چنگوله جداگانه علاوه بر چاه های نفت آذر عملیات اجرایی آن را آغاز کنیم.
شوهانی افزود:میدان چنگوله را به عنوان یک میدان مشترک می شناسیم و با قول هایی که به ما داده اند در نظر داریم به صورت جداگانه فعالیت آنها آغاز شود.
وی در خصوص کندی روند فعالیت چاه های نفتی آذر نیز گفت: با توجه به اینکه شماری از شرکت های نفتی در منطقه نفتی آذر با مشکل کمبود اعتبار مواجه هستند این کندی فعالیت دیده می شود.
نماینده مردم استان ایلام تاکید کرد: تلاش می کنیم با پیگیری های لازم از طریق وزارت نفت این مشکل اعتباری مرتفع و روند فعالیت شرکتهای نفتی آذر به سرعت انجام شود.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه