اعزام ۱۲۰ نفر از فعالین مساجد بندرلنگه به اردوی آموزشی تفریحی استان فارس

اعزام ۱۲۰ نفر از فعالین مساجد بندرلنگه به اردوی آموزشی تفریحی استان فارس
شهردار بندرلنگه از اعزام ۱۲۰ نفر از فعالین مساجد به اردوی آموزشی تفریحی در استان فارس خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از مروارید نیوز ، محمد رضا زاده شهردار بندرلنگه در تشریح این خبر گفت : در راستای سخنان مقام معظم رهبری (دامت برکاته) در مورد تاکید برحمایت از برنامه های فرهنگی و هنری کانون های مساجد و طرح اوقات فراغت ،در غالب کلاسهای احکام،آموزش قرآن،مداحی و… باهمت شهرداری و شورای شهر بندرلنگه تعداد ۱۲۰نفر از دانش آموزان ممتاز این طرح ، درقالب اردوهای آموزشی و تفریحی به مدت پنج روز به شهر شیراز اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز,

 

,

وی هدف از برگزاری این اردو را ایجاد شور ونشاط و انگیزه در بین نوجوانان و تشویق هرچه بیشتر آنها به امور اعتقادی وفرهنگی دانست و اظهار داشت : در تابستان امسال شهرداری دوره اوقات فراغت نوجوانان وجوانان را با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و بسیج هنرمندان بندرلنگه درکلیه رشته های صنایع دستی نیز برگزار نمود که این دوره نیز رو به پایان است.

,

 

,

شهردار بندرلنگه در پایان اضافه نمود : تا کنون برگزاری چندین اردوی تابستانی در قالب طرح اوقات فراغت را حمایت نمودیم واین خود بیانگر این موضوع میباشد که مجموعه شهرداری بندرلنگه درامور فرهنگی وهنری هم ورود کرده است.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه