امام جمعه موقت میاندرود:
حماسه 9 دی مدعیان تقلب را به زباله دان تاریخ فرستاد
امام جمعه موقت میاندرود با بیان اینکه مردم در 9 دی مدعیان تقلب را به زباله دان تاریخ فرستادند تاکید کرد : مردم درحماسه بزرگ 9 دی طومار فتنه گران را درهم پیچیدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ،حجت الاسلام سید جعفر علوی با اشاره به توطئه دشمنان در شهرهای مختلف ایران در اوایل پیروزی انقلاب اظهار داشت: دشمنان با این نقشه قومیت ها و مذاهب را به جان هم انداختند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از , بلاغ, بلاغ, بلاغ, .,وی با بیان اینکه جنگ هشت ساله تحمیلی با حمایت استکبار علیه ملت ایران نمونه دیگری از این دشمنی بود افزود:هنوز کشور و انقلاب ثبات نیافته بود که متوجه شدیم در سفارت خانه ایالات متحده جاسوسی های گسترده ای انجام می شود.
, .,
حجت الاسلام علوی در ادامه به تحریم های مختلف امریکا و اسراییل علیه ایران اشاره کرد و گفت:همه این توطئه های ریز و درشت با رهبری و درایت مقام معظم رهبری نقش بر آب شد.
وی با بیان اینکه ملت ایران در طول این سالها مشکلات بسیاری را تحمل کرده است افزود:اما امت تربیت شده مکتب امام در برابر تمام دشمنان ایستاد و از اسلام حمایت کرد.
, .,
امام جمعه موقت میاندرود وحدت،همدلی و پیروی از ولایت فقیه را رمز پیروزی مردم دانست و تصریح کرد:دشمنان گمان کردند که با انقلاب مخملی در ایران می توانند نظام را ساقط کنند.
, .,علوی تاکید کرد : در برخی از اسناد از دخالت 17 سفارتخانه از جمله سفارتخانه کشورهای اروپایی و همچنین 18 دفتر بین المللی مستقر در ایران با توطئه گران و فتنه گران و طاغیان علیه نظام و انقلاب همراهی می کردند .
,سخنران پیش لز خطبه های نماز جمعه با بیان اینکه فتنه گران با رمز تقلب بزرگ فتنه ای بزرگ در کشور به راه انداختند ، گفت : همه خسارت های فتنه گران قابل تحمل بود اما آنجایی که به ارزش های مردم مانند عاشورا ، امام حسین (ع) و همچنین امام (ره) معمار کبیر انقلاب توهین می شود دیگر جای تحمل و درنگ نبود .
,وی به سعه صدری که رهبر معظم انقلاب نسبت فتنه گران داشت اشاره کرد و اظهار داشت : رهبر انقلاب نمایندگان کاندیداهای معترض را خواست و خواستار پیگیری آنها از طریق قانون شد .
,حجت الاسلام علوی به سخنان مقام معظم رهبری بعد از انتخابات 88 در نمازجمعه اشاره کرد و تصریح کرد : رهبری بارها سران فتنه را نصیحت و توصیه کرد که به دامن اسلام برگردند اما آنها نصیحت دلسوزانه رهبر معظم انقلاب را گوش نکردند و همچنان بر طبل آشوب خیابانی و تقلب کوبیدند.
,وی اضافه کرد : آنها قصد داشتند با یک رنگ مقدس استفاده نامقدسی کنند و با این نماد اسلامی مقابل رهبری قرار بگیرند .
,علوی با بیان اینکه مردم در 9 دی مدعیان تقلب را به زباله دان تاریخ فرستادند تاکید کرد : رهبری تلاش کرد که یاران انقلاب و امام (ره) از دامن انقلاب خارج نشوند اما آنها جاهل شدند و خود را بخواب زدند و در نهایت نه آگاه شدند و نه از خواب بیدار شدند و مردم با بصیرتی که از امام و رهبری معظم انقلاب گرفته بودند در حماسه بزرگ 9 دی طومار فتنه گران را درهم پیچیدند.
,این متولی فرهنگی با بیان اینکه سران فتنه ظاهرا نفس می کشند ، تاکید کرد : آنها یک مرده متحرک بیش نیستند.
,وی اضافه کرد : عده ای می خواستند علیه نظام و اسلام توطئه کنند اما نقشه های آنها نقش برآب شد .
, وی اضافه کرد : عده ای می خواستند علیه نظام و اسلام توطئه کنند اما نقشه های آنها نقش برآب شد .,علوی خاطر نشان کرد : مردم ما به برکت حسین (ع) در صحنه حاضر شدند و بساط فتنه گران را برچیدند .
, علوی خاطر نشان کرد : مردم ما به برکت حسین (ع) در صحنه حاضر شدند و بساط فتنه گران را برچیدند .,وی تصریح کرد : بعد از آن وقایع هنوز برخی ها نمی خواهند به فتنه گران فتنه گر بگویند و این جای بسی تامل دارد با وجود اینکه رهبری انقلاب از لفظ فتنه در سال 88 استفاده کردند .
, وی تصریح کرد : بعد از آن وقایع هنوز برخی ها نمی خواهند به فتنه گران فتنه گر بگویند و این جای بسی تامل دارد با وجود اینکه رهبری انقلاب از لفظ فتنه در سال 88 استفاده کردند .,این فعال سیاسی و دینی در میاندرود به تکاپو و دست و پا زدند برخی از فتنه گران دیروز برای بدست آوردن جایگاه در نظام اشاره و خاطرنشان کرد : مردم ما پیرو خط رهبری هستند و تا زمان ظهور امام زمان (عج) ، بساط فتنه گران را جمع می کنند .
, این فعال سیاسی و دینی در میاندرود به تکاپو و دست و پا زدند برخی از فتنه گران دیروز برای بدست آوردن جایگاه در نظام اشاره و خاطرنشان کرد : مردم ما پیرو خط رهبری هستند و تا زمان ظهور امام زمان (عج) ، بساط فتنه گران را جمع می کنند .]
ارسال دیدگاه