امام جمعه قوچان:
مدیریت منابع آبی در قوچان به یک ضرورت تبدیل شده است
امام جمعه قوچان گفت: باتوجه به مشکلات پیش آمده، مدیریت صحیح منابع آبی در قوچان به یک ضرورت تبدیل شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قوچان خبر، حجت الاسلام والمسلمین کاظم طباطبائی در خطبه های نماز جمعه امروز قوچان با اشاره به مشکلات کم آبی پیش آمده در قوچان اظهار داشت: باتوجه به مشکلات کم آبی که ناشی از بارندگی های نامناسب و استفاده نادرست از منابع آبی است؛ جلوگیری از اسراف و مدیریت صحیح منابع آبی در قوچان به ضرورت تبدیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,وی با انتقاد از اسراف در زندگی به ویژه در بخش منابع آب افزود: متاسفانه در ابعاد مختلف شاهد اسراف هستیم، این درحالیست که این موضوع با آموزه های دینی ما در تضاد می باشد.
,وی ادامه داد: مسلمانی فقط به حرف نیست بلکه باید در عمل، آموزه های دینی را در زندگی شخصی و اجتماعی به منصه ظهور برسانیم؛ زیرا اسلام، اسراف را عملی ناپسند میداند و ما نیز باید در عمل با تدبیر و مدیریت از داشته های خود استفاده کنیم.
,خطیب نماز جمعه قوچان با انتقاد از هدر رفت زیاد آب در بخش کشاورزی قوچان یادآور شد: آبیاری سنتی باغات و مزارع مصداق اسراف بوده و باید با حرکت در مسیر جایگزینی شیوه های آبیاری نوین همچون قطره ای و بارانی، ضمن افزایش راندمان، در استفاده درست از منابع آبی گام برداریم و به مشکلات موجود کمک نماییم.
,وی تاکید کرد: ایجاد تغییر در سبک زندگی و مدیریت صحیح منابع به ویژه در بخش آب، باید به یک رسالت اجتماعی در زندگی تبدیل شود.
,17 شهریور 57، روند نابودی رژیم پهلوی را تسریع کرد
, 17 شهریور 57، روند نابودی رژیم پهلوی را تسریع کرد,امام جمعه قوچان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای 17 شهریور57 خاطر نشان کرد: رژیم پهلوی فکر می کرد با سرکوب مردم می تواند پایه های لرزان حکومت خود را تثبیت کند اما سرکوب مردم مظلوم و جنایت هولناک رژیم پهلوی در 17 شهریور 57 روند نابودی این رژیم را تسریع کرد.
,وی در پایان تاکید کرد: آرامش و امنیت امروز جامعه را مدیون خون شهدا و خانواده شهدا می دانیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه