فرماندار کلاردشت؛

در مورد برجام باید از تک‌روی پرهیز شود

در مورد برجام باید از تک‌روی پرهیز شود
فرماندار کلاردشت گفت: در برخورد با مسأله برجام باید همسو با رهبری و دولت رفتار کنیم و همواره منافع نظام را مدنظر قرار دهیم و از تک‌روی خودداری کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از چالوس آنلاین، فیروز صادق در جلسه شورای اداری مشترک شهرستانهای چالوس، نوشهر و کلاردشت که در سالن همایش فرودگاه نوشهر برگزار شد، اظهار کرد: امور فرهنگی و عمرانی محورهای اصلی فعالیتهای شهرستان کلاردشت را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: کلاردشت 64 سال بخش بود و تنها دو سال است که شهرستان شده است و از این رو در مباحث فرهنگی، عمرانی و توریستی نیاز به کارهای اساسی دارد تا به آنچه شایسته‌اش است نائل شود.

فرماندار کلاردشت تصیح کرد: با توجه به اینکه این سه شهرستان مسائل مشترک زیادی دارند، برگزاری چنین نشست‌هایی هم لازم و هم مفید است.

صادق به شعار سال 94 نیز اشاره کرد و تأکید کرد: همدلی و همزبانی نه فقط در حرف بلکه در مقام عمل انجام پذیرد و مسئولین باید این شعار را سرلوحه کار خود قرار دهند تا هم مردم دچار زیان نشوند و هم کارها بدون درنگ انجام شوند.

وی در پایان از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای تشکر کرد و گفت: در برخورد با مسأله برجام باید همسو با رهبری و دولت رفتار کنیم و همواره منافع نظام را مدنظر قرار دهیم و از تک‌روی خودداری کنیم.
انتهای پیام/ج

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , چالوس آنلاین,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه