رئیس محیط زیست بروجرد:
عدم مدیریت مناسب پسماندهای شهری به یک مشکل تبدیل شده است
رئیس محیط زیست بروجرد گفت: عدم مدیریت مناسب در خصوص پسماندهای شهری در بروجرد به یک مشکل تبدیل شده است که باید هر چه سریعتر برای رفع این مشکل چاره ای اندیشیده شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،و به نقل از بازتاب بروجرد "مصطفی مصطفی وند" افزود: در حال حاضر مشکل دفن زباله در بروجرد به یک مشکل اساسی تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: طرح تفکیک زباله در شهرستان بروجرد و با توجه به جمعیت باید سال92 انجام می شد تا مشکلات زباله ها این گونه با حجم زیاد به یک مشکل تبدیل نشود که متاسفانه این طرح در بروجرد انجام نشده است.
به گفته وی طرح تفکیک زباله از مبدا می تواند حجم زباله را کاهش و به یک چهارم برساند که دفن کمتر زباله ها به راحتی و با مشکلاتی کمتر انجام خواهد شد.
وی با اشاره به این که عدم مدیریت مناسب پسماندهای شهری به یک بحران تبدیل شده است افزود: روزانه 200 تن زباله درشهرستان بروجرد تولید می شود که بخش عظیمی از زباله ها در شهر تولید می شود.
مصطفی وند اظهار داشت: هزینه جمع آوری، حمل و دفن زباله ها زیاد است که باید هر چه زودتر برای دفن بهداشتی زباله هادر بروجرد برنامه ریزی شود.
رئیس محیط زیست بروجرد تصریح کرد: دفن زباله های شهرستان به صورت کنونی سبب آلودگی آب و خاک می شود که اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا می تواند تا حد زیادی برای حل این مشکل موثر باشد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به جمعیت و افزایش حجم زباله ها، نیاز است که هر چه سریعتر برای حل این مشکل اقدامات اساسی صورت گیرد .
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه