سرپرست تیم خیبر خرمآباد:
گل گهر چیزی برای گفتن نداشت/ داور پیروزی را از خیبریها گرفت
سرپرست تیم خیبر خرمآباد گفت: در بازی تیمهای خیبر خرمآباد و گل گهر سیرجان، تیم ما بدون شک تیم برتر میدان بود و گل گهریها حرفی برای گفتن نداشتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از پایگاه خبری، تحلیلی ورزش لرستان مجید یاراحمدی اظهار کرد: در بازی مقابل گل گهر بازیکنان خیبر نمایش خوبی از خود نشان دادند و بدون شک 70 درصد بازی در اختیار ما بود که اگر داور بیشتر دقت می کرد می توانستیم به راحتی تیم حریف را با نتیجه سنیگنی شکست دهیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری، تحلیلی ورزش لرستان, مجید یاراحمدی, اظهار کرد: در بازی مقابل گل گهر بازیکنان خیبر نمایش خوبی از خود نشان دادند و بدون شک 70 درصد بازی در اختیار ما بود که اگر داور بیشتر دقت می کرد می توانستیم به راحتی تیم حریف را با نتیجه سنیگنی شکست دهیم.,وی بیان کرد:همه تلاش تیم حریف این بود که در محوطه 18متر خود توپ ها را از دور کنند، چون واقعاً در مقابل خیبر حرفی برای گفتن نداشتند و بر اساس فیلم موجود که توسط باشگاه گرفته شده است، فقط در نیمه اول 2 تیم 35 دقیقه زمان مفید بازی کردند و 10 دقیقه بازیکنان تیم گل گهر خود را بر زمین می انداختند.
,سرپرست تیم خیبر خرمآباد تصریح کرد: در این بازی داور گل حریف که 2 متر در آفساید بود را سالم اعلام کرد اما گل کامل سالم ما را به اشتباه و از روی سهل انگاری مردود اعلام کرد تا تمام زحمات بازیکنان ما را بیهوده هدر دهند.
,یاراحمدی بیان کرد: در برخی از مسابقات، داورها حرف اول را میزنند و گاهاً مشاهده می شود که نتایج برخلاف جریان بازی رقم میخورد که انتظار داریم فدراسیون در این زمینه توجه بیشتر و نظارت دقیق تری روی نحوه قضاوت دار ها داشته باشد.
,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه