در پی انتشار تصویر کودک سه ساله سوری در سواحل ترکیه منتشر شد؛

پوستر "بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ " + عکس

پوستر "بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ " + عکس
تصویر کودک سه ساله سوری که جسدش در سواحل ترکیه کشف شد، به سرعت در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی جهان منتشر شد و موجی از واکنش‌ها را در پی داشت که در ادامه پوستر "بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ " را می بینید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مهرزنجان ،پس از آنکه یک قایق دیگر از آوارگان سوری در مسیر رفتن به یونان غرق شد، 15 نفر از پناه‌جویان جان خود را از دست دادند اما در این میان انتشار تصویر جسد یک پسر بچه توسط رسانه‌های ترکیه‌ای موجی از واکنش ها را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در اقصی نقاط جهان درپی داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,  ،پس از آنکه یک قایق دیگر از آوارگان سوری در مسیر رفتن به یونان غرق شد، 15 نفر از پناه‌جویان جان خود را از دست دادند اما در این میان انتشار تصویر جسد یک پسر بچه توسط رسانه‌های ترکیه‌ای موجی از واکنش ها را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در اقصی نقاط جهان درپی داشت.,

این کودک که آپلان کوردی نام داشت از اهالی شهر کوبانی (عین العرب) در شمال سوریه بود که طی یک سال گذشته آماج حملات گروه تروریستی داعش قرار گرفته است و مردم این شهر مرزی وادار به ترک خانه و کاشانه خود شدند.

,

قایق حامل این پسر بچه 3 ساله که به همراه پدر، مادر ریحان و برادرش گالیپ در مسیر رسیدن به یونان بود، غرق شد و امواج آب جسد وی را به آب‌های ترکیه بازگرداند.

,

 

,

برای دانلود پوستر "بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ " اینجا و یا روی عکس کلیک کنید.

, اینجا ,

 تصویر پسربچه 4 ساله در ساحل سوریه

, تصویر پسربچه 4 ساله در ساحل سوریه, تصویر پسربچه 4 ساله در ساحل سوریه,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه