رئیس تبلیغات اسلامی سرپلذهاب:

روحانیت با تبلیغ و ترویج معارف الهی جامعه را از هرگونه لغزش بیمه می کند

روحانیت با تبلیغ و ترویج معارف الهی جامعه را از هرگونه لغزش بیمه می کند
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرپل‌ذهاب باتاکید برنقش روحانیت در سلامت جامعه گفت: روحانیت می تواند با تبلیغ دین و ترویج معارف الهی جامعه را از هرگونه لغزش بیمه کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز1404: حجت‌الاسلام محمدمهدی مرادی در بازدید از پروژه خانه عالم اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان بیان کرد: روحانیون نقش تاثیرگذاری بر باورها و عقاید دینی مردم دارند و می‌توانند با تبلیغ دین و ترویج معارف الهی جامعه را از هرگونه لغزش بیمه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بازی دراز1404,

وی تصریح کرد: وجود یک مبلغ در یک روستا یا در نقطه‌ای از شهر می تواند بسیار مثمرثمر باشد اما در این بین بحث اسکان و امکانات رفاهی بسیار حائز اهمیت است.

,

رئیس تبلیغات اسلامی سرپلذهاب وجودخانه عالم درشهر و روستا را ضروری دانست  و بیان کرد: با تکمیل پروژه‌های نیمه کاره خانه‌های عالم و احداث این اماکن در روستاهای فاقد خانه عالم می‌توان روحانیون بیشتری را در این مناطق اسکان داد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه