خیمه گاه اباالفضل عباس (ع) در کنار ساحل نیلگون خلیج فارس
استقبال مردم بوشهر فراتر از شهرهای بزرگ
استقبال مردم بوشهر خیلی فراتر از شهرهای بزرگ است و اعتقادات مردم بوشهر خیلی قوی و علاقه و شور و شوق زیادی دارند.که همین به ما نشاط می دهد که با شوق بیشتری به کار خود ادامه دهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه خبری"هیرون"وقتی نام عباس شنیده می شود تمام ذهن ها سوی علقمه می رود و نحر فرات از فرط لب تشنگی عباس شرمنده شد و سیفیان هزاروچهارصد سال است از عشق عباس و به پای دست های بریده او بر سر و سینه ی زنند و در عزای ائ گریه کنند.
بوشهری ها از عاشقان اباالفضل عباس (ع) هستند همیشه عزاداری های محرم و صفر را با شور و حرارت برگزار می کنند.
امسال هم بوشهری ها در محرم و صفر میزبان ضریح خیمه گاه اباالفضل عباس (ع) بودند و همین موضوع شور و شوق عجیبی را در شهر بوشهر بوجود آورده بود.
از همین رو برای دیدن کارگاه خیمه گاه عباس در کنار ساحل نیلگون خلیج فارس رفتیم تا با چند و چون کا آشنا شویم.
در زمان ورود به کارگاه در سمت راست مسئول جمع آوری نذورات و صندوقی پر از نذورات مردم از پول و طلا در کنا او قرار دارد مردم هم در حال رفت و آمد و ضیارت ضریح نیمه ساخته خیمه گاه هستند و در انتهای سالن استادان در حال قلم زنی هستند تا ضریح را به پایان برسانند از همین رو با آنها به مصاحبه نشستیم.
مسعود زندی قلم کار ضریح خیمه گاه اضهارداشت: پروژه خیمگاه در مدت ده ماه باید به پایان برسد و نصب شود که چهار ماه از این پروژه در شیراز انجام شده است و شش ماه از این کار هم در بوشهر در حال انجام است.
وی افزود : قسمت بالایی این خیمگاه در شیراز قلم زنی شده است و مدت پنج ماه برای قلم زنی از بالای پنجره به پایین که کاملا نقره است در بوشهر در حال انجام می باشد. و یک ماه برای نصب ضریح خیمگاه نیاز است که این پروژه تا فروردین ماه به پایان می رسد.
وی بیان کرد : استقبال مردم در بوشهر خیلی فراتر از شهرهای بزرگ است و اعتقادات مردم در اینجا خیلی قوی تر و نسبت به شیراز علاقه و شور و شوق بیشتر دارند. این حرکت مردم به ما نشاط می دهد که با شوق بیشتری به کار خود ادامه دهیم.
وی تاکید کرد: در این پروژه بیست نفر که شامل: قلم زنی، چوب زنی و نصاب است در ساخت این پروژه با ما همکاری می کنند.
وی در پایان گفت : بوشهر را به این دلیل انتخاب سد که مردم بوشهر استقبال پرشوری نسبت به اهلبیت و نذورات زیادی در این راه می دهند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه