بارش باران مسیرهای ورودی بشاگرد را مسدودکرد

بارش باران مسیرهای ورودی بشاگرد را مسدودکرد
طغیان آب برخی از رودخانه های این شهرستان موجب بسته شدن راه های ارتباطی روستاها به مرکز شهرستان تا چندین ساعت شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از بشاگرد نیوز، بارش شدید باران همراه با رعد و برق و باد شدید یک بار دیگر شهرستان بشاگرد را دربر گرفت و موجب خوشحالی مردم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بارش رحمت الهی دیروز شنبه عصر از ساعت 15 و 30 دقیقه شروع و تا ساعت 17 به مدت یک ساعت و نیم ادامه داشت که موجب خوشحالی مردم و همچنین طغیان آب برخی از رودخانه های این شهرستان موجب بسته شدن راه های ارتباطی روستاها به مرکز شهرستان تا چندین ساعت شد.

,

همچنین بارش شدید باران در مرکز شهرستان بشاگرد شهر سردشت باعث لغو یک بازی فوتبال در جام ولایت این شهرستان شد.

,

این موج بارندگی که طی دو روز گذشته وارد شهرستان بشاگرد شده است، پیش بینی می شود که امروز نیز ادامه داشته باشد.

,

بیشترین بارش های باران در دو روز گذشته در بخش های گوهران و گافر وپارامون و نیز شهر سردشت صورت گرفته است که موجب خنک شدن هوا در گرم ترین فصل سال شده است.

,

شهرستان بشاگرد در فصل تابستان میزبان بارش های پراکنده باران است و جالب اینجاست که بیشترین بارانی که در طول کل سال در این شهرستان صورت می گیرد در 3 ماه فصل تابستان است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه