اخبار داغ

وزیر خارجه بوش از برجام حمایت کرد

وزیر خارجه بوش از برجام حمایت کرد
وزیر خارجه اسبق آمریکا و نماینده دموکرات کنگره این کشور حمایت خود توافق هسته‌ای ایران را اعلام کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آسوشیتدپرس، «کالین پاول» وزیر خارجه آمریکا در زمان «جرج دابلیو بوش» در مصاحبه با شبکه ان بی سی گفت که توافق هسته‌ای ایران،‌ توافقی بسیار خوب است و تهدید دستیابی ایران به سلاح هسته ای را کاهش می‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


همچنین «دبی وازرمن شولتز» نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا که رئیس «کمیته ملی دموکراتیک» نیز هست حمایت خود از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را اعلام کرد. وی تصمیم خود برای حمایت از توافق ایران را دشوارترین تصمیم در طول 23 سال نمایندگیش توصیف کرد.

وی که از ایالت فلوریدا و همچنین یک یهودی است در روزنامه «میامی هرالد» نوشت این توافق بهترین فرصت برای تضمین امنیت آمریکا،‌ اسرائیل و دیگر متحدان آن است.

,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه