کونته: بوفون به ما هدیه بزرگی داد
سرمربی تیم ملی فوتبال ایتالیا پس از برتری خفیف اخیر تیمش در مرحله مقدماتی یورو ۲۰۱۶ از فرصتهای هدر رفته لاجوردیها گله کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،آنتونیو کونته، سرمربی تیم ملی ایتالیا پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل بلغارستان در دور هشتم گروه هشتم مقدماتی یورو 2016 از شانسهای هدر رفته تیمش حرف زد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,او در این باره گفت: به درستی تلاش کردیم و آمادگی فیزیکی خوبی را نشان دادیم. مایل نیستم درباره یک بازیکن خاص حرف بزنم، اما در مورد وراتی باید بگویم او به کسب تجربه و آموزش نیاز دارد و حتماً محتاج دانستن چگونگی استفاده از توپ اول و جابهجایی با توپ است.
,سرمربی تیم ملی ایتالیا با ابراز رضایت از عملکرد سنگربان این تیم اظهار داشت: بوفون با یک دفع توپ به ما هدیه بزرگی داد. او برای خط دفاع ما یک پشتوانه بزرگ محسوب میشود. باید در حمله دقت بیشتری داشته و از شانسهایمان نهایت بهره را ببریم. حداقل در این بازی درک تاکتیکی و نحوه برقراری ارتباط بین بازیکنان راضیکننده نبود.
,کونته درباره دومین کارت قرمز دوران حرفهای دروسی به گفتن این جمله بسنده کرد: «او نباید آن اقدام منجر به اخراج را انجام میداد».
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه