رعد و برق جان جوان سیلوانایی را گرفت

رعد و برق جان جوان سیلوانایی را گرفت
رعد و برق جان جوان سیلوانایی را گرفت و 3 نفر را نیز زخمی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیلوانا نیوز ،با ورود سامانه ای بارشی دیگری از مرز های شمال غربی به ایران،نوای رعدآسای رعد و برق چراغ زندگی جوانی از روستای گردوان را برای همیشه خاموش کرد.
باران این نعمت بی بدلیل الهی شاید دیگر برای خانواده سلطان دوست از روستای نوار مرزی گردوان محال مرگور، بخش سیلوانا ، تداعی کننده یک خاطره تلخ باشد.
در شب یک شنبه پانزدهم شهریور ماه درحالی که هوای منطقه سیلوانا به سمت استقبال از بادهای خشن به خاطر ورود سامانه ی بارش زای جدید به کشور پیش میرفت، صدای قدرتمند رعد وبرق گوش هر جنبده ای را به لرزه وا میداشت ، و این پدیده طبیعی متاسفانه به دو برادر از روستای گردوان اصابت کرد و جوان رعنای این روستا را ، یعنی مرحوم عزیز سلطان دوست را به دیار ابدی فرستاد و برادرش محمد سلطان دوست را نیز راهی بیمارستان کرد.
خبر اصابت رعد و برق را که پی میگرفتم ، متوجه شدم کار بدین جا ختم نشده و در محال ترگور بخش سیلوانا ، در روستای تلکه یک پدر و پسر دیگر نیز به نام های ظاهر فتیح و ولی فتیح نیز طعمه رعد وبرق شده اند اما خوشبختانه در بیمارستان امام خمینی(ره)  ارومیه در وضعیت مطلوبی به سر میبرند.
قضیه به این جا هم خاتمه پیدا نکرد که در چند صد متری روستای تلکه، در روستای تیبتان این بار جوانی به اسم فاضل سلامت مورد اصابت ضربه قوی رعد و برق قرار گرفت، که خوشبختانه وضعیت ایشان نیز در بیمارستان مطلوب گزارش شد.
بارش باران هم اکنون  نیز در سیلوانا جریان دارد ، تا شاید خاک سخت را برای پذیرایی از عزیز سلطان دوست نرم و راحت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیلوانا نیوز,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه