علیرغم تأکید فرماندار/

شهرداری و شهرسازی پاسکاران مسکن مهر تالش!

شهرداری و شهرسازی پاسکاران مسکن مهر تالش!
پس از تصویب شورای مسکن شهرستان در خصوص آسفالت مسکن مهر ، و دستور فرماندار محترم شهرستان به شهرداری تالش و اداره راه و شهرسازی در خصوص انجام آسفالت این شهرک متاسفانه این پاسکاری ها تا بحال ادامه داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مریان خبر ، پس از تصویب شورای مسکن شهرستان در خصوص آسفالت مسکن مهر ، و دستور فرماندار شهرستان به شهرداری تالش و اداره راه و شهرسازی در خصوص انجام آسفالت این شهرک متاسفانه این پاسکاری ها تا بحال ادامه داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر , مریان خبر, ، پس از تصویب شورای مسکن شهرستان در خصوص آسفالت مسکن مهر ، و دستور فرماندار شهرستان به شهرداری تالش و اداره راه و شهرسازی در خصوص انجام آسفالت این شهرک متاسفانه این پاسکاری ها تا بحال ادامه داشته است.,

این مصوبه پس از گذشت سه ماه متأسفانه اجرایی نشده است و شهرک نشینان ساکن دراین منطقه بارها از وضعیت راه و گل آلود بودن مسیر اظهار گلایه نموده اند.

,

, ,

 

,

 

,

ساکنان اظهار می کنند: در روزهای اخیر اقداماتی مقطعی در خصوص زیرسازی انجام شد ولی مسئولین ذیربط گویا اولویتهای کاری مهمتری را مانند راه سازی ییلاقات در نظر دارند.

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

 

,

مسئولین محترم ذیربط گویا ساخت راه تفریحی خوش نشینان را به مراتب مهمتر از راه تردد شهرک نشینان کم بضاعت می دانند، مسئولین بومی شهرستان! بهتر از هر کسانی می دانند تا چند روز دیگر فصل آغاز بارندگی ها است و آسفالت ریزی در آن ایام امری ناممکن خواهد بود.

,

پس بهتر است بیش از این تدبیر لازم را انجام دهیم تا امید مردم نا امید نگردد.

,

, ,

 

,

تصاویر ماشین آلاتی که در پس کوچه های شهرک مهر فقط خاک می خورند

,

انتهای پیام /ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه