لزوم احداث پل عابر پیاده برای دانش آموزان اصلاندوزی+عکس

لزوم احداث پل عابر پیاده برای دانش آموزان اصلاندوزی+عکس
با توجه به ایام بازگشایی مدارس و اینکه دانش آموزان دوره ابتدایی و متوسطه بیشتر از بزرگراه جمهوری اسلامی تردد می کنند نیاز است مسئولان فکر جدی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار، سال‌هاست که بزرگراه جمهوری اسلامی بخصوص روبروی بانک کشاورزی اصلاندوز، به عنوان طولانی‌ترین و البته پرخطرترین خیابان شهر،اهالی و ساکنان این خیابان را با نگرانی جدی مواجه کرده که رفع این نگرانی نیازمند توجه مسئولان شهرداری و سایر نهادها برای نصب پل عابرپیاده و همچنین نصب تجهیزات کنترلی برای کاهش سوانح است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ارس تبار,

این خیابان نه تنها محل عبور خودروهای داخلی و کشورمان هست بلکه مسیر تردد خودروهای کشورهای همسایه نیز است. بخاطر همین والدین هر روز در نگرانی از چگونگی عبور فرزندانشان از عرض جاده پرترافیک هستند و این نگرانی و اضطراب هر روزه هنوز هم ادامه دارد.

, والدین هر روز در نگرانی از چگونگی عبور فرزندانشان از عرض جاده پرترافیک هستند و این نگرانی و اضطراب هر روزه هنوز هم ادامه دارد.,

 

,
,
,
,
, ,

 

,

با توجه به ایام بازگشایی مدارس و اینکه دانش آموزان دوره ابتدایی و متوسطه بیشتر از این خیابان تردد می کنند نیاز است مسئولان در جلسه شورای ترافیک مطرح و این مشکل را رفع کرده و والدین دانش آموزان را از این استرس و نگرانی رهایی سازند.

, با توجه به ایام بازگشایی مدارس و اینکه دانش آموزان دوره ابتدایی و متوسطه بیشتر از این خیابان تردد می کنند نیاز است مسئولان در جلسه شورای ترافیک مطرح و این مشکل را رفع کرده و والدین دانش آموزان را از این استرس و نگرانی رهایی سازند.,

مدارس ابتدایی مولوی ،متوسطه اول راه زینب(س) ،شهید باهنر و ابتدایی الزهرا مدارسی هستند که در دو طرف این خیابان استقرار دارند و دانش آموزان برای عبور از این طرف خیابان به آن طرف باید با بیشترین توجه به رفت و آمد خودروها مسیر را طی کرده و در کلاسها حضور یابند. یا اولیای دانش آموزان این مدارس مجبورند هر روز فرزندان خود را از جاده عبور دهند و هنگام ظهر معلمان و برخی دیگر از اهالی این وظیفه را بر عهده دارند.

, مدارس ابتدایی مولوی ،متوسطه اول راه زینب(س) ،شهید باهنر و ابتدایی الزهرا مدارسی هستند که در دو طرف این خیابان استقرار دارند و دانش آموزان برای عبور از این طرف خیابان به آن طرف باید با بیشترین توجه به رفت و آمد خودروها مسیر را طی کرده و در کلاسها حضور یابند., یا اولیای دانش آموزان این مدارس مجبورند هر روز فرزندان خود را از جاده عبور دهند و هنگام ظهر معلمان و برخی دیگر از اهالی این وظیفه را بر عهده دارند.,

 

,
,
,
,
, ,

 

,

امید است با احترام به حقوق شهروندی، فرهنگ‌سازی و رعایت مقررات و قوانین از سوی شهروندان و تلاش مسئولان برای اولویت دادن به طرح‌های رفاهی مهم از جمله احداث پل عابر پیاده و ایمن سازی خیابان های فاقد پل که با سلامت و جان مردم و دانش آموزان ارتباط دارد گامی در مسیر ایمن‌سازی شهر اصلاندوز برداشته شود و مردم نیز برای حفظ سلامتی خود استفاده از پل های عابر پیاده را بر تردد سریعتر و راحت تر از خیابان های پر خطر ترجیح دهند.

,

 

,
,
,
,
, ,

شهر اصلاندوز در 200 کیلیومتری شمال غربی استان اردبیل واقع شده و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان است.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه