مدیر کمیته امداد مراغه خبر داد
اهدای ۱۲ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) مراغه گفت: ۱۲ سری جهیزیه و پنج سری سیسمونی به نوعروسان تحت پوشش این کمیته در این شهرستان اهدا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رصد مراغا ،ایوب هاشمیان افزود: این جهیزیه ها به همت جلسه قرآنی شهید بهشتی که هر سال و در طول سال اقدام به جمع آوری جهیزیه برای نوعروسان نیازمند می کند، جمع آوری شده و در اختیار کمیته امداد این شهرستان برای اهدا به نوعروسان قرار داده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,
وی اظهار کرد: این جهیزیه ها شامل فرش، اجاق گاز، اتوی برقی، لوازم آشپزخانه، سرویس چینی و سایر وسایل ضروری زندگی است.
مدیر کمیته امداد امام (ره) مراغه گفت: علاوه بر اهدای این جهیزیه ها، این نهاد ۶۰ میلیون ریال برای خریداری سایر وسایل لازم در اختیار این نوعروسان قرار داده است.
,
هاشمیان، با بیان اینکه در سال جاری به ۶۸ نوعروس در مراغه جهیزیه اهدا شده است، ادامه داد: ارزش جهیزیه های اهدایی بیش از یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال است.
وی، با بیان اینکه ۱۳۰ نوعروس تحت حمایت این نهاد در نوبت دریافت جهیزیه هستند، از خیران خواست در تامین جهیزیه خانواده های تحت پوشش و نیازمند این شهرستان مشارکت کنند.
,
,
انتهای خبر/
,]
ارسال دیدگاه