در کانون شهید محمد حسین فهمیده؛

شرکت ۳۰۰۰ دانش آموز البرزی در طرح اوقات فراغت در کرج

شرکت ۳۰۰۰ دانش آموز البرزی در طرح اوقات فراغت در کرج
مدیر کانون شهید محمد حسین فهمیده استان البرز از شرکت ۳۰۰۰ دانش آموز البرزی در طرح اوقات فراغت این کانون در تابستان سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، و به نقل از دانش روز، رحمان علیزاده با اعلام این خبر گفت: کلاس های کانون شهید محمد حسین فهمیده در ۳ حوزه فرهنگی تربیتی، ورزشی و جوانه ها برگزار شد و در ترم تابستان در زمینه ورزشی رشته های والیبال، بدمینتون، اسکیت، تنیس روی میز و … در بخش هنری طراحی، قالیبافی، معرق چرم و … در زمینه جوانه ها نقاش، زبان، موسیقی و رباتیک به دانش آموزان البرزی ارائه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانش روز, رحمان علیزاده با اعلام این خبر گفت: کلاس های کانون شهید محمد حسین فهمیده در ۳ حوزه فرهنگی تربیتی، ورزشی و جوانه ها برگزار شد و در ترم تابستان در زمینه ورزشی رشته های والیبال، بدمینتون، اسکیت، تنیس روی میز و … در بخش هنری طراحی، قالیبافی، معرق چرم و … در زمینه جوانه ها نقاش، زبان، موسیقی و رباتیک به دانش آموزان البرزی ارائه شد.,

وی افزود: کلاس های طرح اوقات فراغت دانش آموزی خروجی بسیار خوبی داشته و دانش آموزان با توشه ای کلاس ها را سپری کردند و به مناسبت همین برنامه ها اختتامیه نیز برگزار شد و از دانش آموزان و مربیان برتر تقدیر به عمل آمد.

, وی افزود: کلاس های طرح اوقات فراغت دانش آموزی خروجی بسیار خوبی داشته و دانش آموزان با توشه ای کلاس ها را سپری کردند و به مناسبت همین برنامه ها اختتامیه نیز برگزار شد و از دانش آموزان و مربیان برتر تقدیر به عمل آمد.,

علیزاده اظهار داشت: هدف ما ایجاد کارآفرینی برای دانش آموزان است تا این عزیزان پس از شرکت در کلاس های طرح اوقات فراغت بتوانند آموزه های خود را به حرفه یا شغل تبدیل کرده و هم راستا با اقتصاد مقاومتی دانش آموزان را کارآفرین پرورش دهیم.

, علیزاده اظهار داشت: هدف ما ایجاد کارآفرینی برای دانش آموزان است تا این عزیزان پس از شرکت در کلاس های طرح اوقات فراغت بتوانند آموزه های خود را به حرفه یا شغل تبدیل کرده و هم راستا با اقتصاد مقاومتی دانش آموزان را کارآفرین پرورش دهیم.,

وی تصریح کرد: بیش از ۳۰۰۰ هنرآموز در کلاس های طرح اوقات فراغت کانون شهید محمد حسین فهمیده شرکت کردند و در نهایت از ۱۸۰ دانش آموز برتر در هر رشته تجلیل به عمل آمد. در سال آتی به زیر ساختهایی چون ایجاد چمن مصنوعی، زمین اسکیت و … آموزش مربیان برای اجرای دوره های بهتر و هدفمند تر در دستور کار داریم. در طرح اوقات فراغت بهترین اقدامی که می توان برای دانش آموزان انجام داد زمینه سازی برای ظهور استعدادهای دانش آموزان در مباحث مورد علاقه خود می باشد و هدایت برای رسیده به هدف های والا در زندگی اسست.

, وی تصریح کرد: بیش از ۳۰۰۰ هنرآموز در کلاس های طرح اوقات فراغت کانون شهید محمد حسین فهمیده شرکت کردند و در نهایت از ۱۸۰ دانش آموز برتر در هر رشته تجلیل به عمل آمد. در سال آتی به زیر ساختهایی چون ایجاد چمن مصنوعی، زمین اسکیت و … آموزش مربیان برای اجرای دوره های بهتر و هدفمند تر در دستور کار داریم. در طرح اوقات فراغت بهترین اقدامی که می توان برای دانش آموزان انجام داد زمینه سازی برای ظهور استعدادهای دانش آموزان در مباحث مورد علاقه خود می باشد و هدایت برای رسیده به هدف های والا در زندگی اسست. ,

رحمان علیزاده مدیر کانون شهید محمد حسین فهمیده استان البرز در خاتمه خاطر نشان داشت: در پرورش استعدادهای دانش آموزان آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی که مورد اعتماد است می تواند اقدامات موثری داشته باشد و معاونت فرهنگی پرورشی به جد پرورش خلاقیت ها در دانش آموزان را دنبال خواهد کرد و  در مهر ماه سال جاری برنامه های آموزشی و … با تنوع بیشتری برای دانش آموزان استان البرز در کانون شهید فهمیده برگزار خواهد شد.

, رحمان علیزاده مدیر کانون شهید محمد حسین فهمیده استان البرز در خاتمه خاطر نشان داشت: در پرورش استعدادهای دانش آموزان آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی که مورد اعتماد است می تواند اقدامات موثری داشته باشد و معاونت فرهنگی پرورشی به جد پرورش خلاقیت ها در دانش آموزان را دنبال خواهد کرد و  در مهر ماه سال جاری برنامه های آموزشی و … با تنوع بیشتری برای دانش آموزان استان البرز در کانون شهید فهمیده برگزار خواهد شد. ,

انتهای پیام/ج

, انتهای پیام/ج]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه