گوآردیولا الگوی من در مربیگری است

گوآردیولا الگوی من در مربیگری است
سرمربی یوونتوس پس از انتخاب به عنوان برترین مربی سال 2013 از طرف "گلوب ساکر" گوآردیولا را الگوی خود معرفی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناآنتونیو کونته موفق شد جایزه گلوب ساکر بهترین مربی در سال 2013 را بدست آورد. هر چند یوونتوس با هدایت او در لیگ قهرمانان اروپا ناکام بود، اما بیانکونری در این سال نیز مانند سال‌های قبل در صدر جدول سری A ایتالیا قرار گرفته و امیدوار است برای سومین بار پیاپی فاتح لیگ ایتالیا شود.

, شبکه اطلاع رسانی داناآنتونیو کونته موفق شد جایزه گلوب ساکر بهترین مربی در سال 2013 را بدست آورد. هر چند یوونتوس با هدایت او در لیگ قهرمانان اروپا ناکام بود، اما بیانکونری در این سال نیز مانند سال‌های قبل در صدر جدول سری A ایتالیا قرار گرفته و امیدوار است برای سومین بار پیاپی فاتح لیگ ایتالیا شود.,

 

,

آنتونیو کونته پس از انتخاب به عنوان برترین مربی سال 2013 گفت: افتخار می‌کنم که به عنوان برترین مربی سال 2013 انتخاب شدم. البته باید از بازیکنانم نیز تشکر کنم که به من کمک کردند تا به این افتخار دست یابم. بی‌شک آنها بیشترین کمک را به من کردند تا بتوانم به عنوان برترین مربی سال 2013 دست یابم. حال امیدوارم که بتوانم راه ژوزه مورینیو و پپ گوآردیولا را در پیش گیرم و با کسب افتخارات بین‌المللی به عنوان برترین مربی فیفا نیز دست یابم.

,

 

,

سرمربی یوونتوس در ادامه گفت: سال 2014 برای ما بسیار مهم است. تیم ما اکنون در لیگ اروپا حضور دارد و باید هر طور شده به قهرمانی در آن دست یابیم، زیرا بازی فینال در ورزشگاه خودمان برگزار می‌شود و می‌خواهیم در کنار هوادارانمان قهرمانی در لیگ اروپا را جشن بگیریم. تیم ما شکست بدی را در سال 2013 متحمل شد. هنوز هم شکست برابر گالاتاسرای که منجر به حذف تیم ما از لیگ قهرمانان اروپا شد من را اذیت می‌کند. آن روز نمی توانستیم برابر گالاتاسرای فوتبال بازی کنیم. از بازیکنانم خواسته‌ام تا آن شکست را فراموش کنند و فکر بازی‌های مهم در سال جدید باشند. می‌خواهیم در سال جدید علاوه بر تکرار قهرمانی‌مان در لیگ، کوپا ایتالیا را نیز کسب کنیم تا به اولین تیم ایتالیایی تبدیل شویم که 10 بار به این عنوان دست یافته است.

,

 

,

کونته که در این مراسم در کنار فابیو کاپلو و پپ گوآردیولا قرار داشت، در ادامه گفت: من تقریبا دو سال از گوآردیولا بزرگتر هستم. با این حال او به خاطر شیوه بازی که در بارسلونا از تیمش نشان داد الگوی من است. پپ یک سبک جدیدی را وارد فوتبال کرد و من می خواهم تا با سبک او بیشتر آشنا شوم و در کار مربیگری از آن استفاده کنم. درست است که من دوران بازی باشکوهی نداشتم اما خوشبخت بودم که با مربیان بزرگی چون فابیو کاپلو کار کردم. از کاپلو خیلی چیز‌ها یاد گرفتم که به موفقیت من در دوران مربیگری کمک کرده است.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه