رئیس آموزش و پرورش دیّر خبر داد؛
ثبت نام 8000 دانش آموز از طریق سامانه الکترونیکی سناد
احمد عبدالله زاده گفت: امسال تعداد8000 دانش آموز از طریق سامانه الکترونیکی سناد ثبت نام کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مطاف24، رئیس آموزش و پرورش شهرستان دیِرگفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه بازگشایی مدارس ، تمامی مسئولین باید همت کنند تا شرایط مناسبی برای آینده سازان ایران اسلامی فراهم شود.
احمد عبدالله زاده در نشست شورای اداری شهرستان دیّر اظهار داشت:750 نفر نیروی انسانی در قالب 1800ساعت تدریس سازماندهی شده اند.
وی افزود: امسال تعداد8000 دانش آموز از طریق سامانه الکترونیکی سناد ثبت نام کرده اند.
عبدالله زاده بیان کرد: در بحث جشن شکوفه ها چشم انتظار حضور مسئولین و مردم هستیم تا دغدغه دانش اموزانی که نسبت به تأمین هزینه های تحصیل مشکل دارند حل شود.
,
,
,

وی در آستانه بازگشایی مدارس ،تأمین امنیت خیابان ها را ضروری دانست ویادآور شد: طی دو هفته آینده 8000 نفر دانش اموز به جمعیت خیابانی ما افزوده می شود و جنب و جوش شهر بیشتر خواهد شد که می طلبد در زمینه تأمین امنیت خیابان ها و نصب سرعت گیر کنار مدارس تمهیدات ویژه ای صورت گیرد.
رئیس اموزش و پرورش شهرستان دیّر خاطر نشان کرد:با توجه به مشکلاتی که در زمینه تأمین هزینه های برق مدارس با آن روبرو هستیم انتظار داریم در زمینه بازگشایی مطلوب مدارس در آستانه مهرماه همکاری شود.
احمد عبدالله زاده به مشکل کمبود نیروی انسانی در مقطع ابتدایی اشاره کرد و گفت: امید است تا قبل از بازگشایی مدارس این مشکل مرتفع شود.
,
, ,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه