مدیر کل کتابخانه های عمومی استان؛
بهبود وضعیت سرانه فضای فیزیکی کتابخانه های فارسان و کیار
سرانه فضای فیزیکی کتابخانه ها با حمایت استاندار چهارمحال و بختیاری در شهرهای باباحیدر و گهرو از توابع شهرستانهای فارسان و کیار بهبود خواهد یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، فرهاد خلیل مقدم در گفتگو با خبرنگار اساتید برتر ضمن اعلام این خبر افزود: در سومین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان که به ریاست استاندار برگزار شد مقرر گردید به منظور بهبود وضعیت سرانه فضای کتابخانه ها و ارائه خدماتی در خور و شایسته در شهرهای باباحیدر و گهرو از توابع شهرستانهای فارسان و کیار به دستور استاندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی استان، یک طبقه از فرهنگسرای شهرهای باباحیدر و گهرو با حمایت مالی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تکمیل و جهت بهره برداری در اختیار اداره کل کتابخانه های عمومی استان قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: این پیگیری رد حالی است که کتابخانه ولی عصر (عج) شهر باباحیدر به صورت موقت در ساختمانی متعلق به اوقاف و امور خیریه استقرار یافته و کتابخانه شهید رجائی گهرو در ساختمانی استیجاری در حال فعالیت است.
,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه