مدیر جهادکشاورزی شهرستان چاراویماق:

پلاک‌گذاری وسائط نقلیه کشاورزی در چاراویماق آغاز شد

پلاک‌گذاری وسائط نقلیه کشاورزی در چاراویماق آغاز شد
مدیر جهادکشاورزی شهرستان چاراویماق از آغاز پلاک‌گذاری وسائط نقلیه کشاورزی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از ندای چاراویماق، مهندس مجید احمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چاراویماق با اعلام این خبر گفت: هدف از پلاک گذاری وسایط نقلیه کشاورزی شناسنامه دار کردن کلیه خودروهای فعال کشاورزی با اهداف انتظامی، امنیتی و تولیدی بخش کشاورزی و ساماندهی نقل و انتقالات ماشینهای کشاورزی، کنترل تردد ماشین آلات کشاورزی در جاده ها، بیمه نمودن وسائل نقلیه کشاورزی و سهولت در تحویل سوخت به ماشین آلات کشاورزی می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چاراویماق,

وی ادامه داد: طرح پلاک گذاری وسایط نقلیه کشاورزی آندسته از ماشین آلات کشاورزی را شامل می شود که زیر ۱۳ سال عمر داشته و فاقد پلاک می باشند.

,

مهندس احمدی اظهار کرد: تاکنون ۵۰۰ مورد پرونده متقاضی پلاک گذاری در شهرستان چاراویماق تشکیل گردیده که ۳۰۰ مورد تراکتور مورد بازدید ماموران راهنمائی و رانندگی قرار گرفته و پلاک و مدارک شناسائی ۶۰ مورد آماده تحویل به مالکان تراکتورها بود.

,

مدیر جهادکشاورزی شهرستان چاراویماق در پایان از صاحبان وسایط نقلیه کشاورزی فاقد پلاک زیر ۱۳ سال عمر درخواست کرد که جهت بهره مندی از مزایای پلاک گذاری و شناسنامه دار کردن ماشین آلات کشاورزی خود در اسرع وقت به مدیریت های جهاد کشاورزی و مراکز جهاد کشاورزی مراجعه نمایند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه