فرمانده انتظامی شهرستان آمل؛
جوان 19 ساله آملی در نزاع خیابانی به قتل رسید
فرمانده انتظامی شهرستان آمل گفت: جوان 19 ساله آملی که در درگیری خیابانی مجروح شده بود صبح امروز بهعلت قطع نخاع شدن جان باخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سفیر هراز، سرهنگ ولیالله گنجیانمقدم صبح امروز طی گفتوگویی از وقوع درگیری خونین بین چند جوان و قتل جوان آملی خبر داد و گفت: درپی کسب خبر وقوع درگیری بین چند جوان در روستای کچب آمل، مأموران انتظامی با حضور در محل حادثه با بررسیهای اولیه دریافتند، سه نوجوان بهدلیل اختلاف با فردی بهنام"مختار-م" 19 ساله در درگیری وی را بهشدت مصدوم کردند.
وی با بیان اینکه مقتول بهعلت مصدومیت شدید به کما رفت، اظهار کرد: با حضور عوامل امدادی مقتول سریعاً به مرکز درمانی منتقل و عوامل درگیری بهویژه متهم اصلی پرونده و عامل ایراد ضرب و جرح به نام " امیر حسین- الف" دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آمل صبح امروز از فوت این جوان آملی بر اثر قطع نخاع شدن خبر داد و تصریح کرد: با توجه به تلاش پزشکان معالج، فرد مصدوم بهعلت قطع نخاع شدن و شدت جراحات وارده صبح امروز در یکی از مراکز درمانی تهران جان باخت.
سرهنگ گنجیان در پایان خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و با قرار صادره روانه زندان شدند.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه