فرمانده انتظامی بهارستان ؛
با تمام قدرت پشت طرح جمع آوری قلیان ها از قهوه خانه ها ایستاده ام
فرمانده انتظامی بهارستان گفت : بنده هر طرحی را که ورود پیدا کنم تا آخرش به پای آن طرح هستم ، از زمانی که به این شهرستان آمدم گفتم که به هیچ قهوه خانه ای مجوز نمی دهم و الان بعد از سه سال هنوز یک قهوه خانه هم از من نتوانسته مجوز بگیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه , از تاریخ 10شهریورماه طرح جمع آوری قلیان از سراسر قهوه خانه های شهرستان بهارستان به اجرا در آمده و از آن تاریخ به بعد قهوه خانه های این شهرستان ملزم به جمع آوری قلیان ها شدند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه,
بعد از آغاز این طرح شهروندان و مردم بهارستان استقبال فراوانی از اجرای این طرح کردند و بسیاری از مسئولین شهرستان در صحبت های خود از اجرای این طرح حمایت کردند .
در همین موضوع امروز جناب سرهنگ عبدالمالکی فرمانده انتظامی بهارستان که مجری این طرح است در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه تولید و ایجاد امنیت بر عهده ادارات و ارگان های دیگر است و وظیفه نیروی انتظامی فقط حفظ امنیت می باشد ، افزود : وقتی در یک منطقه ای امنیت وجود نداشته باشد نیروی انتظامی باید از چه چیزی حفاظت کند ؟
وی اضافه کرد : با این حال ما با وجود کمبود ها و مشکلاتی که داریم بخاطر مردم شهرستان ، طرح اجرای جمع آوری قلیان ها را به اجرا درآوردیم و تمام قهوه خانه ها را ملزم به اجرای این طرح کردیم و امروز در هیچ جای بهارستان قهوه خانه ای را شما پیدا نمی کنید که در آن قلیان داده شود .
سرهنگ عبدالمالکی با اشاره به این نکته که در اجرای این طرح بعضا بعضی از ادارجات با ما همراهی نمی کنند ، خاطر نشان کرد :ما همه قهوه خانه ها را در بهارستان جمع آوری کردیم و اول هم از قهوه خانه های بزرگ شهرستان آغاز کردیم تا شبهه به وجود نیاید که چون فلان قهوه خانه برای فلانی است نیروی انتظامی با آن جا کاری نداشته است .
وی تصریح کرد : بنده مخالف بازگشایی قهوه خانه ها هستم و در این موضوع با هیچ کسی هم تعارف ندارم چون حرف مردم در میان است ، رفاقت ما هم با بعضی ها جای خود را دارد و این کار جای رفیق بازی نیست.
فرمانده نیروی انتظامی بهارستان درباره آینده این طرح نیز بیان داشت :بنده هر طرحی را که ورود پیدا کنم تا آخرش به پای آن طرح هستم ، از زمانی که به این شهرستان آمدم گفتم که به هیچ قهوه خانه ای مجوز نمی دهم و الان بعد از سه سال هنوز یک قهوه خانه هم از من نتوانسته مجوز بگیرد .حتی در این زمینه من بارها تهدید هم شدم ولی کوتاه نیامدم .
وی درباره شکست این طرح هشدار داد : به یاری خدا توسل به امام زمان (عجل الله) و به پشتیبانی مردم ، بنده با قدرت پشت این طرح ایستاده ام و تنها راه شکست این طرح این است که من را از پشت میزم بردارند ( من را از فرهاندهی انتظامی بهارستان برکنار کنند) ، البته دستور العمل قائل به فرد نیست و شما مطمئن باشید که نفر بعدی من هم این طرح را اجرا خواهد کرد .
سرهنگ عبدالمالکی همچنین از محبت های مردم بهارستان بعد از اجرای این طرح تشکر کرد و اشاره داشت : مردم شهرستان بهارستان بزگترین پشتیبان ما هستند ، ما وظیفه داریم به مردم این چنین خدمت کنیم ، آنها هر جای که مرا می بینند بنده را مورد لطف و تمجید قرار می دهند و من خوشحالم که خدمت گذار چنین مردم قدر شناس و درعین حال زحمت کش هستم .
وی با گلایه از عدم همراهی بعضی مسئولین شهرستان یادآور شد : برای اجرای این طرح گسترده باید بین همه مسئولین تعامل وجود داشته باشد و آنها فراموش نکنند که ما این کار را برای ایجاد امنیت در شهرستان و بالا بردن سلامت مردم انجام می دهیم در عین حال که این کار ها فقط جز وظایف ما نیست .
فرمانده نیروی انتظامی بهارستان در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به دیگر اقدامات نیروی انتظامی بهارستان گفت : با توجه به اقدامات گسترده ای که ما در شهرستان بهارستان انجام داده ایم دو سال است که نیروی انتظامی بهارستان به عنوان نخست در کارنامه یگانی سطح غرب استان تهران دست پیدا کرده است و این مقام با توجه به مشکل وسعت حوزه و تراکم جمعیت شهرستان به دست آمده است .
وی در پایان با اشاره به در پیش بودن هفته ناجا ، بیان داشت : نیروی انتظامی سمبل نظم و امنیت در جامعه است و هفته ناجا فرصتی برای ارائه سیمای اجتماعی پلیس است .
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه