در جلسه نمایشگاه رزمی فرهنگی عملیات آبی خاکی خیبر مطرح شد؛

سردار بابازاده: فعالیت سپاه در هفته دفاع مقدس در سه محور برگزار می شود

سردار بابازاده: فعالیت سپاه در هفته دفاع مقدس در سه محور برگزار می شود
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: فعالیت سپاه در هفته دفاع مقدس در سه محور برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه، جلیل بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در جلسه نمایشگاه رزمی فرهنگی عملیات آبی و خاکی خیبر  گفت: امسال در طول هفته دفاع مقدس، سپاه حضرت عباس(ع) استان برای گرامیداشت یاد و خاطره 8 سال دفاع مقدس برنامه های خود را در قالب سه محور برگزر خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه, ،,  جلیل بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در جلسه نمایشگاه رزمی فرهنگی عملیات آبی و خاکی خیبر  گفت: امسال در طول هفته دفاع مقدس، سپاه حضرت عباس(ع) استان برای گرامیداشت یاد و خاطره 8 سال دفاع مقدس برنامه های خود را در قالب سه محور برگزر خواهد کرد.,

 

,

وی برگزاری رژه نیروهای مسلح در 31 شهریور ماه ، ایجاد نمایشگاه رزمی فرهنگی عملیات آبی و خاکی خیبر و برنامه های محله محور برای گرامیداشت یاد و خاطره 8 سال دفاع مقدس را از جمله فعالیت های  سپاه  در این برهه زمانی عنوان کرد.

,

 

,

بابازاده با بیان اینکه عملیات خیبر اولین عملیات آبی و خاکی رزمندگان در طول دوران دفاع مقدس است گفت:این عملیات از جمله فعالیت دوران دفاع مقدس است که شاهد حضور رزمندگان بیشماری از استان اردبیل در آن بودیم که بیشترین شهدا و جانبازان گردان های علی اکبر(ع) و امام حسین (ع) نیز در این عملیات از استان اردبیل بودند.

,

 

,

وی با بیان اینکه در این عملیات برای اولین بار رزمندگان توانستند وارد خاک دشمن شوند گفت: برای برجسته سازی این عملیات نیازمند همکاری همه جانبه مسئولین استان هستیم.

,

 

,

بابازاده در ادامه با اشاره به حضور 700 آزاده دفاع مقدس در استان گفت: باید به این مسئله توجه کرد که آسایش و آرامشی که امروز درکشور ایحاد شده به برکت شهدا و رزمندگانی است که برای دفاع از میهن خانه و کاشانه خود را رها کرده و به جنگ با دشمنان پرداختند.

,

 

,

وی با بیان اینکه رزمندگان ما افرادی کم توقع هستند گفت: وظیفه همه ماست که با برگزاری مراسمات مختلف از جمله شب شعر برای آزاده ها و ...  از این رزمندگان قدردانی کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه