logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

کدام فرماندار طالقان متهم به زمین‌خواری است؟

کدام فرماندار طالقان متهم به زمین‌خواری است؟
در حال حاضر مصطفی فراهانی فرماندار طالقان است. پیش از وی کوروش لهراسبی مدتی به عنوان سرپرست حضور داشت و قبل از لهراسبی نیز یوسف صدیقی به عنوان فرماندار مشغول به کار بود. پیش از صدیقی و در آخرین ماه های دولت محمود احمدی نژاد ساسان دلاویز به عنوان عالی ترین نماینده دولت احمدی نژاد در این سمت حضور داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تابناک، حاجی رضا شاکرمی اظهار کرد: مدیران و کارکنان سابق فرمانداری و شهرداری طالقان به اتهام تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی به ارزش بیش از ۲۲ میلیارد ریال به دادسرا احضار شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی در تشریح جزییات این پرونده گفت: حسب گزارش اداره کل بازرسی استان البرز، فرماندار سابق شهرستان طالقان، شهردار سابق، مشاور حقوقی شهرداری، سرپرست واحد شهرسازی، مدیرآبفای شهری، رییس اداره برق، مسئول آبفای روستایی، رئیس اداره مخابرات، رئیس سابق اداره ثبت و اسناد املاک استان به اتهام تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی به مساحت ۲۱۴ هکتار به ارزش ۲۲ میلیارد ریال به دادسرای مرکز استان احضار شدند.

با توجه به اینکه دادستان اعلام کرده بود که فرماندار و شهرداری سابق در این پرونده متهم هستند، خبرنگاران به دنبال یافتن نام متهمان رفتند و با توجه به کلمه سابق، ماجرا برای خیلی ها مشخص می نمود.

با این وجود یکی از فرمانداران گذشته طالقان با خبرنگار تابناک تماس گرفت و اعلام کرد که این خبر دقیق نیست.

در همین ارتباط خبرنگار تابناک با حاجی رضا شاکرمی دادستان عمومی و انقلاب کرج تماس گرفت و وی در پاسخ اظهار داشت: اعلام نام متهمان از نظر اخلاقی و قانونی صحیح نیست و فرمانداری که در رابطه با پرونده فوق احضار شده، یکی از فرمانداران گذشته طالقان است.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر مصطفی فراهانی فرماندار طالقان است. پیش از وی نیز کوروش لهراسبی مدتی به عنوان سرپرست حضور داشت و قبل از لهراسبی نیز یوسف صدیقی به عنوان فرماندار مشغول به کار بود.

پیش از صدیقی و در آخرین ماه های دولت محمود احمدی نژاد ساسان دلاویز به عنوان عالی ترین نماینده دولت احمدی نژاد در این سمت حضور داشت.

بر اساس شنیده های خبرنگار تابناک که از سوی حاجی رضا شاکرمی نیز تایید شده،‌ لهراسبی و صدیقی در این پرونده متهم نیستند و به کار بردن واژه فرماندار سابق در خبر فوق صحیح نبوده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه