رئیس آموزش و پرورش دیلم؛

تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس اندیشیده شده است

تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس اندیشیده شده است
حسین بستانی رئیس آموزش و پرورش دیلم: برنامه ریزی و تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس و تحصیل دانش آموزان با ایجاد امکانات و فضای مناسب اندیشیده شده است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،  به نقل از "عصر دیلم"،  حسین بستانی در نشست هماهنگی پروژه مهر گفت: در این ارتباط نظارت بر کار مدیران مدارس، پیگیری فعالیت های کمیته تعمیر و تجهیز مانند رنگ آمیزی کلاس ها و تعمیر میز و نیمکت ها، نظافت مدارس با همکاری شهرداری و نیروهای خدمات مدارس انجام گرفته است.
وی با تاکید بر اجرای برنامه های ویژه جشن شکوفه ها و مراسم ویژه روز بازگشایی با توجه به این که اول مهر روز چهارشنبه و پس از آن دو روز تعطیلی رسمی وجود دارد، خواستار برنامه ریزی و اهتمام جدی در این زمینه شد.
بستانی اظهارکرد: برگزاری و اجرای مطلوب پروژه مهر در روحیه و انگیزه دانش آموزان برای یک سال تحصیلی موفق اثربخش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "عصر دیلم"،  ,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه