رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان دیر خبر داد؛
فعالیت ۳۷۵ شرکت تعاونی در سطح شهرستان دیر
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان از فعالیت ۳۷۵ شرکت تعاونی در سطح شهرستان دیر خبر داد و افزود:هفته تعاون را فرصتی است تا توانمندی های این بخش برای مردم بازگو شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به گزارش "مطاف24"، الیاس شهدوست در مراسم تجلیل از کارآفرینان نمونه شهرستان دیر که به مناسبت هفته تعاون برگزار شد با بیان اینکه ، تعاون و همکاری ریشه در اسلام و قرآن دارد اظهار کرد:تشکیل تعاونی ها با این هدف صورت می گیرد که کالا یا خدمات مناسب را به اعضاء خود ارایه نماید و زمینه ای به وجود آورد که اعضاء سرنوشت اقتصادی و اجتماعی خود را در دست گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "مطاف24"،,وی با اعلام اینکه تاکنون نزدیک به ۳۷۲ شرکت تعاونی در گرایش های صنعتی، کشاورزی، معدنی، خدمات، حمل و نقل، مصرف، مسکن، مرزنشینان، سهام عدالت در شهرستان دیر تشکیل شده است، افزود: نگاه ما این است که کار جمعی می تواند منشا خیر و برکت باشد و لذا باید افراد مختلف با جمع کردن سرمایه های خود ، با تشکیل تعاونی موجب رونق اقتصادی در شهرستان را فراهم کنند.
,شهدوست تشکیل تعاونی دهیاران بخش مرکزی و بردخون نیز از دیگر اقدامات در تشکیل و گسترش تعاونی ها دانست و اظهار داشت: به مناسبت هفته تعاون در این شهرستان برنامه های فرهنگی وهنری متعددی برگزار می شود که تجلیل از تعاونگران برتر و فعال،برپایی نمایشگاه صنایع دستی شرکت های تعاونی،دیدار با خانواده شهدا و جانبازان و غباررویی گلزار مطهر شهدا از دیگر برنامه های این هفته میباشد.
,
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان دیر با اشاره به برنامه های در دست اجرای این اداره در سال جاری خاطر نشان کرد:تشکیل کارگروه هماهنگی و توسعه تعاونی شهرستان دیر با عضویت دستگاه های اجرایی ذیربط جهت تقویت و توسعه تعاونی ها تشکیل تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و سهامی عام در دست اجرا می باشد.
معرفی شرکت های تعاونی موضوع ایجاد گلخانه، پرورش ماهی در قفس، نان صنعتی جهت اخذ تسهیلات از صندوق توسعه ملی
,
الیاس شهدوست تشکیل تعاونی معدنی در سال جاری، فعالیت صیادان در قالب شرکت تعاونی صیادی دیر، فعالیت لنجداران سفاری دیر در قالب شرکت تعاونی لنجدان دیر، فعالیت های بندری و تجاری در قالب تعاونی(تعاونی آریا ساحل دیر)
از دیگر اقدامات این اداره در سال ۹۳ خواند.
,
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان دیر افزود: شرکت تعاونی خانه سبز جنوب دیر توانست از طریق دریافت تهسیلات بخش تعاون و کارگروه اشتغال،جایگاه عرضه مواد نفتی در شهر دیر راه اندازی نماید و امروز با توجه به فراهم نمودن زمینه اشتغال ۱۰ نفر از جوانان این شهرستان به عنوان کارآفرین نمونه نیز در سطح شهرستان معرفی گردید.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه